Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen modszerekkel tudom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen modszerekkel tudom a szexet elnyujtani hogy ne menjek el koran?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Azzal a kerdessel fordulnék hozzatok hogy hogyan tudnam elnyujtani a meneteimet? Az utobbi idoben nagyon rovid, de tenyleg nagyon. Az utobbi hetek elegge stresszesek, hullamvolgy is meg faraszto es keves az alvas is, nyugtatom magamat ezzel.(mert erzem is magamon hogy minden teruleten leterhelt vagyok). Előtte sem voltak hosszu meneteink, csak par alkalommal, de akkor sem mindig elsőre, masodikra leginkább. Olvasgattam az interneten is meg minden es erdekelnenek otletek hogyan tudnam tovabb birni. Kegel-gyakorlatok mennyire hatasosak, meg az egyeb medencet erosito edzesek, ha nem csak amitas? Testi vonzata nincsen hogy ilyen hosszu a szex, inkabb a psziches, szeretnem osszeszedni magamat hogy a szexet kitudjam elvezni es a paromnak is kielegito legyen. Építő jellegű kritikakat kernek szepen, minden ilyen tanacsot/tapasztalatot szivesen fogadok es koszonom a segitseget.
2024. máj. 2. 17:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10 sajnos aki nem áll ki magáért, az úgy járt. Senki nem áll ki érted magad helyett. És neked ez így jó is, ha nem teszel semmit
2024. máj. 6. 21:03
 12/19 anonim ***** válasza:
10, 1 percbe belefaradsz? Mi lenne 10 perccel?
2024. máj. 6. 21:06
 13/19 anonim ***** válasza:
11# Én már mindent megtettem ami tőlem telik. Hónapok óta ez van. Nincs kivel beszélni nem tesz semmit ellene.
2024. máj. 6. 22:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Ugy csináltok mintha valami probléma lenne a pár perces szexel. Nem minden nő akar órákig dugni.
2024. máj. 6. 23:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyébként igaz. A feleségem sem szereti, ha órákig reszelem.
2024. máj. 7. 06:14
 16/19 anonim ***** válasza:
3as vagyok:az elején kellemetlen volt,kb.4napig,utána semmi probléma nem volt.
2024. máj. 7. 07:01
 17/19 anonim ***** válasza:
16-os, mert egyszer már én is kipróbáltam, de rendesen pirosra dörgölte az alsóm és még érzékenyebb lett. 🤷🏼‍♂️
2024. máj. 8. 06:38
 18/19 anonim ***** válasza:
16os vagyok:Meddig hordtad így?
2024. máj. 8. 09:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy napot, utána nagy fájt.
2024. máj. 9. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!