Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerek vannak a maszturbálásra, a bőr húzogatásán kívül?
Figyelt kérdés
Van ugye a klasszik, fogod azt húzogatod, modszer. De vannak más módok is, ahogy el lehet élvezni. Pl hallottam hogy van olyan hogy kensz egy kis síkosító, és csak a makkodat ingerled. Aki ilyesmit csinál, az hogy csinálja?jan. 6. 14:06
2/20 anonim válasza:
Én sokszor úgy csinálom, hogy a hüvelykujjammal körözök csak a fityma alatt. Ettől is el lehet élvezni egy idő után.
3/20 anonim válasza:
Ujjakkal rázogasd a merev farkad a végénél. Jó gyorsan.
Gumiban dugj meg egy félbehajtott párnát.
Ülj be a fürdőkádba és a víz alatt a farkadat dugd be egy flakonba, valami csőszerűbe, ami a farkadnál éppen hogy csak egy kicsit szélesebb és húzogassad. A víz ki-be fog áramolni és a fitymádat mozgatja.
4/20 anonim válasza:
Fleshlight-ot ajánlanám, csak van 3 hátránya.
1. Síkosító is kell hozzá
2. Melegítő szintén kell
3. Drága
5/20 A kérdező kommentje:
4. Fleshlightom már van, csak nem szoktam melegítgetni. Te miért ragaszkodsz hozzá?
jan. 6. 14:25
6/20 A kérdező kommentje:
3. A nestás nagyobb fajta kupakos üvegbe se fér be nekem. Te milyen flakont használsz hozzá?
jan. 6. 14:27
7/20 Monorail válasza:
Fogsz egy legyet, letéped a szárnyait, hogy ne tudjon elrepülni, és a makkorda teszed. Ahogy mászkál, az az érzés azonnali orgazmus!
8/20 anonim válasza:
Belemártod tejbe, és a macskával lenyalatod.
9/20 anonim válasza:
Hajlékonyabb fajta műanyag sprays flakon volt. Levágtam szépen a nyakánál, hogy ne legyen éles a pereme. Persze nem volt elég hosszú, tövig nem tudtam nyomni, de a szélessége pont jó volt, és nagyon élveztem. Hidrobaszás.
10/20 anonim válasza:
5
Miért ragaszkodnék? Csak egy tipp volt, nem tudtam, hogy már használtál.
Én már egy jó 2-3 éve nem használtam, de volt több is. Értelemszerűen azért, mert nem volt nőm, és a kezem már unalmas volt egyrészt, másrészt kellett valami új, harmadrészt pedig kíváncsi voltam, hogy mennyire élethű a fleshlight érzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!