Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen módszerek vannak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módszerek vannak a maszturbálásra, a bőr húzogatásán kívül?

Figyelt kérdés
Van ugye a klasszik, fogod azt húzogatod, modszer. De vannak más módok is, ahogy el lehet élvezni. Pl hallottam hogy van olyan hogy kensz egy kis síkosító, és csak a makkodat ingerled. Aki ilyesmit csinál, az hogy csinálja?

2024. jan. 6. 14:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nagy persiles mososzeres flakon. Legyen olyan 3/4ig. Bele teszem a mosdóba és pont felérem. A mososzer mivel sűrű, nagyon jól keni. Nekem bevalt olyan mint egy picit tag segglyuk. Nagyokat élvezek tőle.
2024. jan. 6. 14:53
 12/20 anonim ***** válasza:

nesteas flakonba nekem se megy be és a fiúk nagyrészének se ált.

Ahogy írták

fleshlight

vagy 2 párna közé dugva

vagy miután kellően merev és nedves a lepedőn dörzsölgetve

2024. jan. 6. 15:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Fityma elorehuzva es a zuhanysugar beiranyitva a nyilason. Nyilvan miutan a zuhanyrozsat lecsavarjuk igy egy direkt sugarban jon a viz. Latvanyra olyan mintha felfuvodna a fityma de nagyon jo erzes.
2024. jan. 6. 15:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a maszturbalas.hu oldalon találsz rengeteg technikát a férfi maszturbációra
2024. jan. 6. 15:23
 15/20 anonim ***** válasza:
11, miért pont olyan mint egy segglyuk? Mért mem olyan, mint egy punci?
2024. jan. 6. 17:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy prosztata vibrátort!! új szintre emeli az orggazmusod!
2024. jan. 6. 17:10
 17/20 anonim ***** válasza:
En nem hiszem h persil mososzerbe martogatnad a farkad…
2024. jan. 6. 17:24
 18/20 anonim ***** válasza:
… csípje-e?
2024. jan. 6. 17:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Vibrátorral kilehet csapatni,de az időigényesebb.
2024. jan. 12. 15:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a rezgő péniszgyűrű a kedvencem: kezeim a fejem alatt összekulcsolom, mintha ki lennék bilincselve egy nő ágyán, aki kedvére lovagol a farkamon, és csak hagyom, hogy a kütyü elélveztessen.

Persze óvszert húzok fel ilyenkor, hogy szabadon lőhessek, nem kell sehova figyelnem, csak az érzésre. Nagyon tetszik, van olyan hullámos rezgése is, ami begyorsul majd visszalassul, így sokszor van, hogy majdnem elélveznék, de nem hagyja, és visszaejt. Szeretem az ilyen orgazmus-kontrollt, nagyon jó, amikor végre el tudok sülni. :o)

2024. ápr. 27. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!