Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt olyan, hogy alig vártátok, hogy haza érjetek, annyira akartatok már maszturbálni?
Figyelt kérdés
Gyakran előfordul vagy ritkán az ilyen?2024. jan. 2. 09:53
1/9 anonim válasza:
Nem.
Egy nő se enged az állati ösztöneinek, ezt kordában kell és tudja is azt tartani.
Mindennek meg van az ideje.
2/9 anonim válasza:
Ilyen még nem. De olyan már igen, hogy alig vártam, hogy hazaérjek és szexeljek a lakótársammal, mivel pasim nem volt de nagyon hiányom volt.
3/9 anonim válasza:
Igen volt 23/l nem kérek privátokat
5/9 anonim válasza:
Volt ilyen 26/l van baratom
Koszi😀
6/9 anonim válasza:
Még tini koromban előfordult, de felnőttként nem-
7/9 anonim válasza:
Elég gyakran fordul velem elő ilyen.
8/9 anonim válasza:
Igen volt már ilyen, mikor még újdonság volt. 😉
9/9 anonim válasza:
Előfordul ilyen. De mindig hazaértem mielőtt bemaszturbáltam volna. 😜 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!