Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van összefüggés a szélsőséges önkielégitési módszerek és a életcélok elérése között?
Azon gondolkoztam, hogy milyen hatással van a céljaink elérése, a tanulmányi eredményekre stb. az, hogy ha valaki nagyon sokat fogalkozik önkielégítéssel.
Nem tudnám elképzleni az évfolyam legjobb tanulóját, vagy egy sikeres vállalkozót, hogy hazamegy kikötözi magát és feldug magának 3 vibrátor miközben be van síkosítva a teste.
Kedves utolsó!Nem feltétlenül..Kiváló eredményeim voltak a gimiben,majd elvégeztem egy BME BSC,majd MSC mérnökinformatikus képzést.Ennek már 5 éve.Azóta sajàt jól menő vállalkozásom van ,de előtte is már 7 számjegyű volt a keresetem,ami most vállalkozóként már 8 számjegyű havonta.
Sokkal nagyobb az esélye hogy ha már fiatalon is jól tanulsz,akkor sokkal piacképesebb diplomád lesz..Én is láttam olyat aki sima szakmunkással is gazdag lett de jóval kisebb arányban s a sok MLM cég pont rájuk épít..
BDSM imado vagyok switch de nem mazo. Ellenben imadok szadizni masokat. Imadok kikotozve lenni vagy h en kotozzek mast ki. Az iranyitott szexet. Stb...
Igazgato vagyok egy komoly nagy allami cegnel. Jogaszkent. Most fogok szakvizsgazni. 🙂
Miert ne ferne ossze a ketto az eletemben?
Az én önkielégítési szokásaim ugyan nem mondhatók extrémnek, viszont egyértelműen szub vagyok. A durva extrémitások nem vonzanak, de pl. a kikötözés, fojtogatás igen.
Diploma előtt állok pedagógusképzésen, a hétköznapokban elkerülhetetlen, hogy a határozott, magabiztos(nak tűnő) oldalamat mutassam, aki képes mindig mindent kézben tartani és koordinálni - a valós érzelmeim már nem feltétlenül ezek. Bármilyen iskolában is tanultam, mindig hajtottam, az oktatók is maximalistának, precíznek, visszafogottnak ismertek meg - a szexualitás teljesen más, én sem értem, miért ne férhetne meg a kettő :)
(Szerintem nagyon sok felsővezető szexuális preferenciája meglepő lenne...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!