Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok ilyen fitymaszűkülettel normális nemi életet élni?
Biztos kiskorú, és nem meri anyucinak elmondani, hogy vigy el az urológiára.
De akkor mit keres itt?
Élj így és csak maszturmálj#! Asszony patjti majd egyszer csak közli, hogy teso, beszereztem egy igazi fas*zt ami segít ha kell. Neked jó, neki is jó.
Arra ne számíts, hoogy együtt jó lesz! A figymaszűkületet szokás eltávolítani.
Nekem csak fitymafék műtétet csináltak, de a körülmetélés is hasonló. A Lidokaint a fitymába adják, tehát a bőrbe és nem a pénisztestbe. Maga a műtét nem fáj, nem éreztem semmit amikor daraboltak és a "kolléga" akit előttem körülmetéltek szintén erről számolt be. A varrás viszont szar. Ott a pénisztesten is átszúrják a tűt, szóval szorítani kell a fogakat. Amúgy 15-20 perc az egész, és kibírható. Utána a gyógyulás első két hete még kellemetlen, később már nem vészes, de nekem 1 hónap múlva esett csak ki az első varrat. Maszturbálni óvatosan már 2 hét után is lehet, a szexel viszont meg kell várni, míg minden varrat kiesik.
Az 53-as pedig arra utalt, hogy ha akkor megy műtétre, amikor már a gyulladástól úgy be van dagadva a fitymája, hogy pisilni se bír, akkor már az érzéstelenítő se nagyon hat. Gyulladt szövetet nagyon nehéz érzéstelentíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!