Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudok ilyen fitymaszűkülettel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok ilyen fitymaszűkülettel normális nemi életet élni?

Figyelt kérdés
Nem tudom a makkom alá húzni, de maszturbáció közben nincs semmi gond (ha jó helyen marad). Élesben gondot okozna, higy lejjebb akar menni, de nem megy?

máj. 1. 23:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

Azért nem merem tovább húzni, mert kicsit az az érzésem, hogy "magába fordulna", vagy nem is tudom hogy mondjam.

Igen, tervezek orvoshoz menni, de egyelőre nem tudok. Ezt nem mondhatom meg miért. Tényleg, egy kenőcs nincs, amit ne rendelhetnék valahonnan a netről??

máj. 2. 10:35
 12/64 anonim ***** válasza:
89%
Ha lenne kenőcs akkor szerinted miért kell azt sok szűkületet megcsinálni?
máj. 2. 12:15
 13/64 anonim ***** válasza:
100%
Van kenőcs, de egyrészt vényköteles (neten nem tudod megrendelni), másrészt meg csak bizonyos esetekben használható. A bizonyos esetet pedig az orvos tudja megállapítani, ha meg tud vizsgálni. Vizsgálat nélkül nincs segítség. Gondolom, ha 20 évig kibírtad így, akkor még kibírod addig, amíg eljutsz az orvoshoz. Amúgy meg a krém is olyan dolog, hogy több hónapnyi kúraszerű használat után vagy van eredmény vagy nincs. De a körülmetélés se megy egyik pillanatról a másikra, az előjegyzés is több hét/hónap és a gyógyulásra is kell kb. 1 hónapot szánni.
máj. 2. 14:33
 14/64 A kérdező kommentje:
És az óvszer mennyit tud segíteni?
máj. 2. 20:50
 15/64 anonim ***** válasza:
88%

???

Mi köze van ehhez az óvszernek?

máj. 2. 21:04
 16/64 anonim ***** válasza:
83%
Kerdezo te hany eves vagy valojaban? Az utolso kerdesed alapjan nem 20.
máj. 4. 06:29
 17/64 anonim ***** válasza:
29%
Szia. Nekem makkról se jön le soha, nem merem rángatni. Simán kiverem és már 21 csaj játszott a farkammal,ha szárazon lehúzták akkor fájt 1-2 napig, de ha oráloztak is közben, akkor semmi se volt, simán lehúzzák nekem. Szex után volt párszor, hogy nem tudtam kézzel visszahúzni a makkra mert még sokáig félmerev voltam, de reggelre megnyugodott és visszaállt. Szóval a szex simán megy, minden csaj lehúzta gond nelkül, de én még magamnak soha,nem is mosom. Szex után szoktam lemosni, amikor nem megy vissza a makkomra, de sose volt túrós és minden csaj baromi lelkesen szopta, nincs szaga.
máj. 4. 08:13
 18/64 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy ha óvszerrel csinálom, az minimálisan sem segít?

Persze jó a proli mentalitás, hogy egy megkeseredett élettel a hátad mögött csak böfögni jársz ide segítségnyújtás helyett. Viselkedj, még ha nem is tanították.

máj. 4. 12:31
 19/64 anonim ***** válasza:
100%
12: Leginkább társadalmi kulturális kérdés. Valoságban kb az esetek 90 %-ban sima tágitással megoldható lenne. Csak persze nem akarják, nem merik az emberekre bizni. Pedig ha árulnának hozzá eszközöket, megtanítanák a szakszerű használatot, szinte mindeki megtudná magának oldani.
máj. 4. 15:24
 20/64 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen vény nélküli alternatíva?
máj. 4. 16:49
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!