Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Főnöke kérésére vagy magától...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főnöke kérésére vagy magától vállalt már be valaki szexuális dolgot a főnökével? Vagy ha te vagy a főnök akkor a beosztoddal mit csináltál? :)

Figyelt kérdés

2024. máj. 1. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Étterem vezetőként dolgoztam. Egy csapatépítő hétvégén az egyik pincér lány a jacuzziban elkezdett izgatni a lábával a víz alatt minden előjel nélkül . Másnap este megtörtént a dolog is.
2024. máj. 1. 14:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Végignéztem ahogy önkielégít az Instagram fotómra. Nem tudja, hogy láttam, nem akarok kellemetlen szitut senkinek , jó állásom van és egyébként sosem próbálkozott be nálam . Kicsit izgi is volt.
2024. máj. 1. 14:49
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Titkárnő/asszisztens vagyok, a főnök szereti ha a reggeli kávéja közben szopom. Rendszeres a dolog, több fizut is kapok az extrák miatt. Nem kérek privit.
2024. máj. 1. 14:56
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Volt főnökömet megdugnám, mert egy értelmes nő. De hatalmi pozícióban, nem hiszem hogy nagyon jó dolog az ilyen. Balul sülhet el egy ilyen dolog, annyira nekem meg nem volt fontos. Ha ő akarta volna megdugtam volna, de szerintem ő is korlátozza magát ilyen téren.
2024. máj. 1. 14:58
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
Majd lesz itt egy leány, akit a főnöke nem szopat, nem dug, se nem vizel le, s akkor most mindenkinek a fantáziájára bízom. Egy olyan lány akiről nem is gondolná seni. De már lehet hozzá is szólt előttem.
2024. máj. 1. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
5: Mivan?
2024. máj. 1. 15:20
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Minden aszisztensem úgy vettem fel hogy használhatóak legyenek barmikor :) nehéz sajnos jót találni
2024. máj. 1. 15:35
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Főnök kérésere volt hogy beválaltam dolgokat..N
2024. máj. 1. 15:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen de ott alapból szimpi volt a srác
2024. máj. 2. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonyi bulin felhozódott az előléptetés, elmondta megvan velem elégedve, de lenne itt valami amit meg kellene még tennem előtte. Hát meg tettem😅
2024. máj. 3. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!