Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fonokotokkel volt már valami?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fonokotokkel volt már valami?

Figyelt kérdés
Fiatal lany vagyok, es kertem kis fizu emelest es a fonokom azt mondta h nekem akár nagyon nagy osszeggel is tudna emelni es kacsintott, ezutan probalta nagykn viccesre venni ezt a beszolast, mert ugye nem reagaltam semmit, es mondta h igen tudunk errol beszelni. Tegnap mentem be hozza az irodaba a megbeszelt idopontba es pont akkor cserelt inget mikor benyitottam, meglepodtem es mondta h menjek nyugodtan, kicsit kellemetlenul ereztem magam. Es mikor felmeztelen volt akkor is tett fel kerdeseket. Akinek volt hasonlo mit reagalt? Oszinten a fonomokom nagyon helyes stb de tudom h van felesege es ha egyszer megtortnenne lehet utana zsarolna vele vagy ha nem akarnek akkor kirugna, es amugy meg szeretem a munkámat, es nem mennek el innen. Es aranyos is a fonokom, de most nyilvan nem megyek oda hozza, mikor felmeztelen van….

2024. jan. 24. 11:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem a főnök felesége környékezett meg.

De nem mertem megdungï.

2024. jan. 24. 12:00
 2/12 StevenUp ***** válasza:
88%
Én rendszerint veszekszem a főnökömmel mert egy inkompetens f*szkalap
2024. jan. 24. 12:13
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Az apám a főnököm úgyhogy nem. 🤣🤣
2024. jan. 24. 12:16
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Jól gondold meg! Ahogy mondani szokták: kétélű fegyver! Lehet előnye is, hátránya is!
2024. jan. 24. 12:30
 5/12 A kérdező kommentje:
4es pontosan igy gondolom
2024. jan. 24. 12:32
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem volt soha semmi. Szerencsére normális főnököm van, és én is normális alkalmazott vagyok.
2024. jan. 24. 13:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bár az én főnökömnek is meg néhány kollégának is bevágná valaki végre a pinájába a faszt......
2024. jan. 24. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Egy ismerősöm volt kb ugyan ebben a helyzetben annyi különbséggel hogy neki kellett is a pénz családi okok miatt.

Nagyon sokat gondolkodott rajta hogy mi legyen végül belement.

Kb fél évig "normális" viszony volt. Meló után ott maradt "túlórázni", az irodában szexeltek majd mindenki ment a dolgára. Aztán beütött a baj, a főnök gondolt egyet és elvitte egy konferenciára, egy hétvégét együtt voltak és valaki csinált róluk egy képet amin elég egyértelmű volt minden és elkezdte zsarolni őket. Nem lett szép vége, idegileg tropa lett a csaj és a pasi is...

2024. jan. 24. 14:07
 9/12 anonim ***** válasza:
58%
8# hoz hasonló sztori csak rosszabb véggel. Belement a csaj majd videó készült róla, később azzal zsarolták. Nagyon csúnyán kihasználták, mert nem mert nemet mondani, szinte szexrabszolgaként bántak vele. Idegileg és testileg is kikészült a csaj, 3 év alatt amíg tartott ránézésre kb 15-20 évet öregedett.
2024. jan. 24. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Pedig sok ilyen van, kiugróan nagy fizetése van pár csinibabának, valamit csak kérnek érte cserébe.
2024. jan. 24. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!