Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fonokotokkel volt már valami?
Figyelt kérdés
Fiatal lany vagyok, es kertem kis fizu emelest es a fonokom azt mondta h nekem akár nagyon nagy osszeggel is tudna emelni es kacsintott, ezutan probalta nagykn viccesre venni ezt a beszolast, mert ugye nem reagaltam semmit, es mondta h igen tudunk errol beszelni. Tegnap mentem be hozza az irodaba a megbeszelt idopontba es pont akkor cserelt inget mikor benyitottam, meglepodtem es mondta h menjek nyugodtan, kicsit kellemetlenul ereztem magam. Es mikor felmeztelen volt akkor is tett fel kerdeseket. Akinek volt hasonlo mit reagalt? Oszinten a fonomokom nagyon helyes stb de tudom h van felesege es ha egyszer megtortnenne lehet utana zsarolna vele vagy ha nem akarnek akkor kirugna, es amugy meg szeretem a munkámat, es nem mennek el innen. Es aranyos is a fonokom, de most nyilvan nem megyek oda hozza, mikor felmeztelen van….2024. jan. 24. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!