Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti is szégyellnétek a méreteteket ha csak akkora lenne mint nekem?
9#-es vagyok, írtam a választ is, ez nem a te hibád, egyértelműen arra akartam utalni, hogy ne érzed szarul magad ezmiatt. Fogj ki egy szűz, vagy kevés kapcsolattal rendelkező nőt, és akkor nem lesz gond.
Majd egy pár év múlva á fogsz jönni, mennyi igazságot tartalmaz az írásom.
12-es pontosan, ezt nem értik meg sokan, inkább ámítják magukat, és egymást.
Itt magukkal a tényekkel kell szembenézni. Egy nőt nem fogja érdekelni, hogy egy barom itt gyakori kérdéseken megnyugtat, hogy a "nőket nem érdekli" . .
Ha 14cm-es akkor van kiút, a nagyobbítás, nem tudom milyen idős vagy, ha idősebb vagy, akkor már mindegy, ha nem, akkor ez ma már nem luxus, és egyszer élünk, nem mindegy milyen minőségben.
Másik út, olyan csajokkal összejönni, akiknek kevés, vagy nem is volt kapcsolatuk, mivel nekik nincs viszonyítási alapjuk.
Van egy jóbarátom, neki 15cm, és bizony volt olyan nő, aki visszahúzta a bugyit még az aktus előtt, hivatkozva arra "hogy inkább most nincs kedve". Az életbe nem írt neki vissza ezután az este után . . . Ne dőlj be az itt hazudozó szűz fazonoknak, csak átráznak, és te nagyot csalódsz majd.
Van kiút, csak rajtad áll.
Én a helyedben a nagyobbítás mellett döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!