Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha azért vagyok szűz (huszonévesen), mert nem vagyok elégedett a testemmel és szégyellném magam szex közben?
Thanks to média és szépségipar...
Nincs miért szégyellned magad, ez egészen biztos.
Az emberek többsége nem elégedett a testével, de ez van, el kell fogadnod magad. Aki le akar veled feküdni, annak megfelel a tested, hidd el.
Nincs miért szégyenkezned.
Amíg te nem szereted a saját tested, addig mástól se várd el ezt!
Nincs hibátlan test!
Menj el egy nudista strandra, és rájössz: az a valóság amit ott látsz, nem a hülye celeb-újságok!
Én is ilyen voltam, aztán egyszer a családdal elmentünk Horváth országba...
Azóta szeretem a testem, és büszke vagyok rá; tudom a hibáit és tudom a szépségét is! Kiegyensúlyozott, és elégedett vagyok így.
Ez a veleb világ teljesen tönkre teszi az emberek önképét, önbizalmát.
Csak azt hirdetik fennen hogy a tökéletes a , kisminkelt, az átszabott az elfogadott.
Az baj hogy erre sokan ugranak és cska azt hiszik és fogadják el.
Pedig az emberek zömének nem tetszik a feltöltött kacsaszáj, a műcici ami ormótlan nagy. Sok nő pedig felvarratja az arcát, az orrát átformáltatja és a végén már mosolyogni se tud olyan bádog lesz a az arca.
De jól írják előttem, ha már oda juttok hogy szexelni akar, akartok akkor nem érdekli a fiút .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!