Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha azért vagyok szűz (huszonévesen), mert nem vagyok elégedett a testemmel és szégyellném magam szex közben?
Figyelt kérdés
Valaki van hasonlóan?2021. nov. 22. 08:31
11/18 anonim válasza:
Ha kellesz valakinek akkor szerintem pont ne ez legyen az akadály, hogy szerinted nincs jó tested, valaki lehet pont így szeretne, pont te lennél az aki neki tökéletes.
12/18 anonim válasza:
Keress fel egy jó szakembert. A problémáidat nem a külsőd okozza, hanem a bent szunnyadó szorongásaid amik kihatnak a testképedre, a magszemélyiségedre.
13/18 anonim válasza:
Nő magazinok egyik fele: hogyan fogadd el magad és szeresd a tested. A másik fele: hogyan sminkelj jól és fogyj 20 kilót egy hét alatt...
14/18 anonim válasza:
Volt párom volt aki szégyelte abtestét. Idővel és sok szeretettel később már kihívóbb ruhával is játszottunk a szobában. Ki fog alakulni és rá fogsz jönni, hogy van akinek tetszel. Ezen felül néztem pár videót profi bodybuilderekkel és ők se elégedettek magukkal, soha nem leszel elég magadnak ha szorongani kezdesz.
15/18 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy senkinek sem tetszenél?
Ez butaság, mert mindenkinek más tetszik.
A nők sokszor a mellükkel elégedetlenek. Nekem meg pont nagyon tetszenek a nagyon lógós mellek. A szilikonostól meg egyenesen undorodom.
Nem vagyunk egyformák.
Ha valakivel megismerkedsz, találkoztok párszor, szimpatikus leszel neki.
Ezután ha ágyba kerültök, nem a hibákat fogja keresni benned hidd el.
Lehet, hogy neki pont az fog tetszeni, amit te kifogásolsz magadon.
Csak bátran. Kezdj el ismerkedni.
16/18 anonim válasza:
Egyik barátom ismer egy látássérült fiatal férfit (korábban rendszeresen segített neki a hétköznapi dolgai intézésében).
Ezzel a látássérült (vak) emberrel el tudnád képzelni az első intim együttlétet?
17/18 anonim válasza:
Nekem "rosszabb". Én is huszonéves szűz vagyok, én viszont magával a nememmel nem vagyok jóban, így nem tudnám felvállalni, pláne szexhelyzetben.
18/18 anonim válasza:
alkohol megoldja dolgokat, kikapcsolja gátlásokat megfelelő mennyiségben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!