Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy vannak olyan alfa hímek akik kimondottan más feleségét szeretik dugni?
Én is ilyen vagyok, és eddig minden kiéhezett felesét megvolt, szóval van okod résen lenni.
Nekem volt olyan, hogy a férj rámszolt, hogy fejezzem ezt be, megkurtam a nőt és kiléptem. Ennyi.
Kérdező, a te feleséged kiéhezett? Mert akkor igen van okod félni.
Ha meg megkapja otthon a magáét udvarolhat neki akárki ki az Egóján kívül nem fog mást is fényezni.
és jól jegyezd meg. Csak oda fér be 3. fél ahol nincs minden 100%ban rendben. Egy jól működő kapcsolatban nem fér be egy harmadik. Sem nő, sem férfi.
A szexuális monogámia egy idejét múlt társadalmi, erkölcsi, vallási normának való megfelelési kényszer. Csak erőltetjük, de úgy se tudjuk megtartani.
Ellenben magával a párkapcsolati monogámiával.
Ha szeretem a párom, nem fogok összejönni mással, akkor sem ha dugok vele, és mondjuk jobb vele a szex, mert a pàrom szeretem, nem pedig a szeretőm, vagy az épp aktuális szexpartnerem.
Én férfi vagyok, de ezt nagyon sok nővel beszéltem már és többségük egyet ért velem.
Hát szólj a feleségének, hogy látod, hogy mi a pálya. Hogy főzi őt a pasi és neked ez nem tetszik. Persze, hogy tagadni fog. De legalább már tudja, hogy nem vagy vak. Na meg szolhatsz a pasinak is, hogy az a nő a feleséged, nem kéne rá hajtani.
Tudja le a munka részét a kontaktusnak és ennyi.
Ilyen csak egyszer volt és véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!