Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz, hogy vannak olyan alfa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy vannak olyan alfa hímek akik kimondottan más feleségét szeretik dugni?

Figyelt kérdés
Egy irodában dolgozunk a feleségemmel, és nemrégiben cégen belül áthoztak hozzánk egy férfit aki a kollégáim szerint erről híres. Szerintük mivel az én párom a legvonzóbb nő itt, jobb ha felkészülök!

2024. ápr. 26. 08:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
24%

Én is ilyen vagyok, és eddig minden kiéhezett felesét megvolt, szóval van okod résen lenni.

Nekem volt olyan, hogy a férj rámszolt, hogy fejezzem ezt be, megkurtam a nőt és kiléptem. Ennyi.

2024. ápr. 26. 10:39
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
vannak
2024. ápr. 26. 10:46
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Aki tud csajozni az akár feleséget, akár szingli nőt fel tud szedni. Előbbit csak akkor HA nincs minden rendben otthon a kapcsolatában. Szóval ha nem akarod hogy a feleséged félrekúrjon akkor tegyél meg mindent a kapcsolatotokért.
2024. ápr. 26. 13:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a te feleséged kiéhezett? Mert akkor igen van okod félni.

Ha meg megkapja otthon a magáét udvarolhat neki akárki ki az Egóján kívül nem fog mást is fényezni.

és jól jegyezd meg. Csak oda fér be 3. fél ahol nincs minden 100%ban rendben. Egy jól működő kapcsolatban nem fér be egy harmadik. Sem nő, sem férfi.

2024. ápr. 26. 16:17
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

A szexuális monogámia egy idejét múlt társadalmi, erkölcsi, vallási normának való megfelelési kényszer. Csak erőltetjük, de úgy se tudjuk megtartani.

Ellenben magával a párkapcsolati monogámiával.

Ha szeretem a párom, nem fogok összejönni mással, akkor sem ha dugok vele, és mondjuk jobb vele a szex, mert a pàrom szeretem, nem pedig a szeretőm, vagy az épp aktuális szexpartnerem.

Én férfi vagyok, de ezt nagyon sok nővel beszéltem már és többségük egyet ért velem.

2024. ápr. 26. 16:48
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát szólj a feleségének, hogy látod, hogy mi a pálya. Hogy főzi őt a pasi és neked ez nem tetszik. Persze, hogy tagadni fog. De legalább már tudja, hogy nem vagy vak. Na meg szolhatsz a pasinak is, hogy az a nő a feleséged, nem kéne rá hajtani.

Tudja le a munka részét a kontaktusnak és ennyi.

2024. ápr. 26. 19:25
 17/25 anonim ***** válasza:

Ilyen csak egyszer volt és véletlenül.

2024. ápr. 26. 22:07
 18/25 anonim ***** válasza:

Férfi válaszoló

2024. ápr. 26. 22:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Vagyunk ilyenek, igen.
2024. ápr. 27. 01:09
 20/25 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Én is ilyen vagyok és hiába minden, mert a feleséged idővel úgy is el fog csábulni. Az idő mindig nekünk dolgozik.
2024. ápr. 27. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!