Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki azert ossze jonni vlakivel mert nagy farka van?
Figyelt kérdés
ápr. 24. 19:20
11/21 anonim válasza:
Csak azért mert nagy farka van, igen nagyon gáz. Elég sokat elmond ez egy nőről, hogy minden mindegy csak nagy fasz legyen. Nagyon alja.
12/21 anonim válasza:
Szexkapcsolatra nem. Volt, hogy én is célirányosan kerestem. ;)
13/21 anonim válasza:
ma 19:58
Ott az igazság! Alja, szégyene egy igazi nőnek, ami a felszínességet tükrözi!
Egy hajléktalannal is akkor simán összeborulhatsz, vagy egy fertőző beteg, vagy egy nőgyülölővel is kérdező!
14/21 anonim válasza:
Nem kerek privatot, nem válaszolok!
16/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Inkább legyen tahó nagyfarkú mint tetőtől talpig tökéletes de kisfarkú.
17/21 anonim válasza:
Ja és nekem itt úgy tünik hogy nagy felháborodást érzek a kisfarkúak részéről. 12-es illetve A 14-es is ez a kategória :)
18/21 anonim válasza:
Hát olyan felszínes vagy mint egy csávó aki csak azért jön össze a csajjal mert nagy a melle.
Ha te neked ez a fontos, éld így az életed.
19/21 anonim válasza:
Dehogy ciki, csak a bébirépások hőbörögnek miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!