Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más se érzi magát férfinak akinek nincs átlagos és vastag farka? 17-19/5 cm?
Mondjuk nekem 11évesen másfél markolat érte végig akkor 12-13/3,5lehetett saccra.Akkor sem éreztem kicsinek.Utána 16-17 éves koromra csúnya nagy lett.
17,5-18/4
12
Itt nagyon sok nőtől olvastam évek alatt, hogy a férfiak jellemzően 3-4 cm-rel nagyobb méretet mondanak a valós méretnél, amit a nők nagy része el is hisz anélkül, hogy megkérdőjelezné és elővenne egy mérőszalagot - szóval így lesz a 12-14 cm-es pénisz méretből 16-18.
(Ehhez amúgy elég megnézni, hogy mik az országokra lebontott pénisz méret statisztikák, és milyen mértékű különbségek vannak azok között az országok között, ahol férfiak által anonim módon, önkéntes alapon szolgáltatott, saját maguk mérte adatokból készítenek statisztikát, és azok között, ahol urológusok mérnek klinikákon.)
A "nők meg elhiszik" témához még annyit, hogy nő létemre mondom hosszú évek saját tapasztalatából, hogy a barátnőim, nő ismerőseim túlnyomó többségének döbbenetesen rossz a szemmértéke, képesek a 10-30 cm mérettartományban simán 25-30 %-kal mellélőni.
Pár héttel ezelőtti konkrét példa: egyik kolléganőm egy 14,2 cm szélességű, a kezében tartott tárgy szélességét, amihez nekem kellett egy filc alátétet beszerezni, vonalzó / mérőszalag híján kb. 18 cm-esnek saccolta meg, miközben telefonon beszéltünk.
Na neki pont így lesz reális a szemmértéke, amikor péniszméretet próbál belőni, és így teljesen hihető számára, amit egy férfi kamuzik a méretéről.
Akkor nyugodtan mondhatom hogy az enyém 21-23 ?🤭
15
Nekem nyugodtan mondhatná bárki - lehetőleg még jó időben, - és akkor már az első randira sem kéne csinosan felöltöznöm, ő meg megspórolná egy cappuccino vagy vagy egy Kinley gyömbér üdítő árát. 😄
Itt van egy példa a sok közül arra, hogy mennyire van reális fogalmuk a nőknek a partnerük pénisz méretéről:
( 4. hozzászólás )
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!