Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora pénisz méretről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora pénisz méretről szoktad azt gondolni, hogy na ez kamu?

Figyelt kérdés

Mi az a

-rövidség

-hosszúság

-vékonyság

-vastagság

amiről azt gondolod hogy

-50

-70

-90

-100

százalék valószínűséggel kamu?

4x4=16 számadatra vagyok kíváncsi. Köszönöm!

ápr. 20. 11:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"0-15cm-ig 100% hogy igaz"

Elfogadom a véleményed, bár én nem feltélten hinném el ha valaki 0 vagy 1 centis péniszt mondd, hogy akkora van neki mereven, 99% hogy trollkodok az ilyen szerintem.

"Nekem 18cm" ez meg ha igaz a válaszod többi része akkor vagy igaz vagy nem :D

máj. 6. 20:00
 12/20 anonim ***** válasza:

11-es, milyen férfi vágna fel egy olyan testi fogyatékossággal hogy 0 vagy 1 centis a pénisze?

Az hogy valaki azt mondja hogy 18 centis az még valamennyire hihető mert az még nem olyan nagy méret, de ettől még sok kis péniszű ember állítja hogy neki 18 centis, ezért gondolom ennél a méretnél hogy vagy igaz vagy nem kategória.

máj. 7. 10:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy felvágna bárki is, de tudod a trollkodás és a felvágás két külön dolog. Nagyon ritka hogy valakinek 1-2 centis pöcse legyen mereven, hiszen abban az egyben minden kutatás egyetért hogy normál eloszlása van a pénisz méreteknek. Tehát 1 centis merev pénisz egyértelműen ritkább mint a 20 centis merev penisz amit itt viszonylag egyöntetűen kamunak tartanának a válaszolók.
máj. 8. 19:25
 14/20 anonim ***** válasza:

10-es válasza:"Aki 23 vagy afelettit mond az már kamu szerintem, mert nem láttam/találtam ekkorát pedig kifejezetten kerestem. 30N"

Micsoda eszmefuttatásod. Csak azért 'kamu" mert te még annak ellenére sem találkoztál vele, hogy pedig kifejezetten kerested. Van egy "rossz" hírem;" Egyáltalán nem kamu. Nekem is 20+-os buzogány akár hiszitek, akár nem. Tessék lehet mondani, hogy "kamuzom". Ahogy látom, itt csak a kis kuki a menő. Az az attól nagyobb már "kamu"! Pedig nem, és a csajok igenis nagyon szeretik a nagy répát. Mert mélyre "karmol", oda ahova a kicsi nem ér be. A nők szeretik mélyen magukban érezni a lompost, aki mást mond, még nem kóstolta az igazán emberes kolbászt, így aztán nem is tudhatja, hogy az mire képes. Úgy látom itt sokaknak nagyon savanyú a szőlő, egyszerűen azért mert nekik kicsi a péniszét. Kinek mekkora, ezt a gének döntik el, senkinek nincs beleszólása ebbe, ahogy senki sem tehet arról, hogy mekkora a fütyköse. Amekkora van, azzal "operál"! De ettől még igaz, hogy az átlagos méret 17-18cm, az attól kisebb pici, míg az attól nagyobb már nagynak számít.

máj. 19. 09:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Azért a 23 cm feletti méret igencsak ritka. Neked talán 24 centis kolbászod van? Mertha nem akkor tárgytalan a válaszod. Vagy láttál ekkorát élőben?

10-es

máj. 19. 10:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek a helyesírási hibákért, a telefonom prediktív szövegbevitele átírta a szavakat.
máj. 19. 10:10
 17/20 anonim ***** válasza:
10-es ez valóban ritka, ám ez messze nem azt jelenti, hogy "nem is létezik"! Mert igenis hogy létezik. És a kérdésedre válaszolva mindennap látok élőben ekkorát valahányszor csak a 25cm-es kígyómat használom. Szép napot kívánok mindenkinek.
máj. 19. 10:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem a tényt vonom kétségbe hogy léteznek ilyen nagyok hanem azt amikor valaki azt állítja magáról hogy neki ekkora van. Mert sok ilyen rossz tapasztalatom van. De ha a tiéd tényleg 25 cm gratulálok hozzá, használd egészséggel! :)
máj. 19. 10:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Tényleg ekkora. Köszi szépen. Ekkora farokhoz már ész is kell, ugyanis ennek használata nem kevés felelősségel jár. Bőven van mit túltolni, márpedig ha ez bekövetkezik, azt a csaj egészen biztosan nem köszöni meg.
máj. 19. 14:35
 20/20 anonim ***** válasza:

A 15cm az átlag magyarul 1000-ból 850-nek ilyesmi van.

Én a maradék 25be tartozom 18 cm.

Akinek 20+ van az az 1% egyáltalán nem átlagos.

Akinek 10 cm alatt van neki sem. Most Pl csak 16 cm-t tudok mérni mert meghíztam.

Még ez is befolyásolja..

Mivel így is bőven jó az asszonynak magyarul orgazmusa vannak szex alatt ezért pont lesz@rom hány cm.

Legtöbbször ki sincs használva..

jún. 4. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!