Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alonelyman kérdése:
Lányok, mindig a pénisz méretről van szó de mi van a színével?
Figyelt kérdés
pl. nekem nem tetszene egy barna vagy feket farok, hiába nagyobb, egy kisebb rózsaszinnel, fehérrel szívesebben foglalkoznék mint csúnya sötettel (ugyanez igaz nálam puncira is) lányok ti milyen pénisz színt szerettek, milyet nem?2021. márc. 9. 19:25
2/8 anonim válasza:
Soha nem gondoltam, hogy ez alapján kéne választanom, vagy ez döntő lenne abban hogy szeretnék e valamit egy adott fiútól. Vagyis tökmindegy milyen színű.
3/8 anonim válasza:
Nem ez alapján fogok dönteni, de nekem a nagyon sötét vagy túl világos nem tetszik
5/8 anonim válasza:
Eddig az összes partneremnek sötétebb volt az intimtájéka. Világosabb barna. De ez sem állandó szín, mert ha vérrel telítődik akkor a vöröstől elkezdve bármi lehet.
Én sosem gondoltam erre olyan tényezőként ami számítana.
6/8 anonim válasza:
"Alonelyman" - meleg pasiként miért érdekel mit gondolnak a nők brokiról? :D Mert azt már kifejtetted hogy téged izgat, bár nem tudom akkor miért a hetero kategóriában írtad ki, de mind1.
Ha kíváncsi vagy a válaszra: nem szoktak ezen törpölni a nők, ahogy a méreten SEM.
7/8 anonim válasza:
Nekem a fekete egyáltalán nem tetszik, illetve a hófehér, rózsaszínes farok sem. A sötétebb barna tetszik nagyon, az ilyen alapból barnásabb vagy kreolos bőrűek farka (bár hozzáteszem általában mindenkinek sötétebb ott egy kicsit a bőr, mint a teste más részein)
8/8 anonim válasza:
Szerintem minden szinbol van szep es csunya is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!