Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt szép dolog tőlem, hogy elélveztettem a nádrágjába? Megharagudhatott emiatt?
Figyelt kérdés
Buliban csókolóztam 1 sráccal. Közben ölelgettük meg simogattuk egymást. Ő benyúlt a bugyimba és izgatta a puncim. Én is benyúltam a nadrágjába és simogattam a farkát. Ő szólt, hogy haggyam abba, mert mindjárt elélvez. Kérdeztem tőle, hogy az miért baj. Azt mondta, hogy nem akarja hogy spermás legyen a nadrágja. Legszívesebben elővettem volna neki, de ott nem lehetett. Nem tudtam magam leállítani, mert teljesen beindultam hiába mondta többször, hogy ne csináljam tovább. Addig matattam a nadrágjában és birizgáltam a farkát amíg sikert értem el és elélvezett. Lehet, hogy ez nem volt tőlem szép dolog de hiába mondta nem tudtam abba hagyni.2024. ápr. 20. 09:31
31/34 anonim válasza:
30. Nyugi, normális nő tőled nem akar majd komolyat ilyen hozzáállással, teljesen mindegy, hogy buliban, vagy máshol ismerkedsz. Az ilyesmit szeretheti akárki, nem csak olyan aki szórakozóhelyekre, bulikra jár. Te gyakorlatilag ezzel lenézed, lebecsülöd a női nemet. Kevesebbre tartod.🤮
Egy komoly kapcsolatra alkalmas férfi aki egyenrangú társat keres, azt nézi hogy hozzá hűséges e a párja, nem azt hogy ki mit csinált a multban.
32/34 anonim válasza:
Csak az olyan nőket nézem le akik buliba járnak.
33/34 anonim válasza:
És magadat miért nem? Te is oda jársz ezek szerint. Semmivel se vagy különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!