Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért úgy érzem, hogy szexuális téren nem fejlődünk. Én törekednék mindíg a jobbra (mindkét fèl számára kielégítőbbre) de valahogy ez a dolog csak engem érdekel. Kezdenek a gondolatok olyan irányt venni ami azt sugallja, velem van a baj!?
Pontosan mi a gond?
Nekem is volt olyan barátnőm aki pl fadarab volt végig és ritkán mutatott változást. Más probléma is volt vele, de velem is, simán nem illettünk össze.
Van egy rossz hírem, ilyen típusú - gondolom hölggyel - nem is fog változni... én is átéltem ezt.
Kisebb javulás csak ideig óráig tartott.
Jól gondolod :) De valahogy gondolatmenetet nem értem. Nem beteg dolgok járnak az eszemben, egyszerűen a megújulás (bármit is foglaljon magában) akármi ami folyamatosan feldobja/fenntartja ezt az egészet.
De mondom, kezdem úgy érezni, hogy nálam/fejben van a gond
"De mondom, kezdem úgy érezni, hogy nálam/fejben van a gond"
Az a helyzet, hogy ki kéne állni az igényeidért. Neked problémád van a párkapcsolat egyik részével, a feleséged meg lesöpri azzal, hogy neki tökéletes ami most van, úgyhogy nincs probléma és kész. Nem érzed, hogy ez így gáz? Normál esetben ami a másik problémája, az az én problémám is, már ha kölcsönösségen alapuló, partneri jellegű párkapcsolatról van szó.
Nagyon jól indult, igazán kielégítő volt az elmúlt pár év, ezután kezdett kissé belaposodni, természetesen azért családi dolgok történtek ami befolyásolhatja ezt, családtag elvesztése/ családi problémák.
De a korábbi időszakunkból vannak olyan napi izgalmas kis dolgok amik eltűntek.
Természetesen nem vagyok bolond, ez nem így volt korábban
Azt kell mondjam nem.
Egy közeli családtag elvesztéséhez tudnám kötni a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!