Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi a pasim farka és nem jó az ágyban sem. Nem érzem hogy igazán meg vagyok dugva és így hiányzik az a kielegült érzés. Arra gondoltam szakítok vele. Elmondjam neki hogy emiatt akarom hogy vége legyen vagy találják ki mást?
Figyelt kérdés
ápr. 19. 15:10
11/18 anonim válasza:
Ha valami nem megy, nem kell erőltetni, legyen esélye mindkettőtöknek másnál.
12/18 anonim válasza:
Őszinte legyél vele, csak azért tapintatos is.
13/18 anonim válasza:
Én nem mondtam meg, mindig valami másra hivatkoztam ilyenkor. Jó, azt hozzá kell tenni, hogy összesen nagyjából két srácnál volt ilyen, hogy a méret érdemi problémát okozott az ágyban. És az ő esetükben direkt nem is húztuk sokáig, már az elején, pár alkalom után szakítottunk inkább.
Egyébként a kérdés feltevéséből ítélve, azért én is erősem kételkedem, hogy ezt valóban nő írta-e.
14/18 anonim válasza:
Az is lehet hogy a te punid nagy erre nemgondoltál?
15/18 anonim válasza:
Ezt 100%, hogy pasas írta. Nők nem szoktak ennyire direkt alpárian fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!