Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házibuliban kinek mi volt a legextrémebb amit bevállalt?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 18. 21:23
11/27 anonim válasza:
Játszottunk,és a lány azt a feladatot kaptam a,hogy lovagoljon egy fiúm 5 percig fehérneműben,és a fiú is alsónadrágban legyen.Engem választott aminek nagyon örültem,de annyira jól csinálta,hogy elsültem közben. :)
12/27 anonim válasza:
Webkamerás oldalon kellett mellet villantani.
3 lehetősége volt tovább ugrani ha nem szimpi aki ott van.
13/27 anonim válasza:
# 4 es KÁPLÁÁÁ ..... (Bocs nem vagyok csaj :))))
14/27 anonim válasza:
Sima üvegezés elsőnek puszi vetkozes később sex a WC be aznap 3 palival tettem egymás után
15/27 anonim válasza:
Szex egy sráccal a házigazda barátnő szobájában.
16/27 anonim válasza:
Nekem üvegezéssel kezdődött, és szopás volt a feladatom, és leszoptam a srácot mindenki előtt a szobában. Akik nem bírták ki mentek, akik ott maradtak, mindenkit leszoptam. Azon az éjszakán 5en dugtak meg, egyszerre és felváltva is. Senki nem volt szomjas.
19/27 anonim válasza:
Ketten dugtunk egy csajt nyilvános helyen haverral.
20/27 anonim válasza:
Egy részeg srác barátnőjével vonultunk félre és egy kicsit jól éreztük magunkat
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!