Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol volt a legextrémebb hely ahol maszturbáltál?
"Sajnos" erről nem tudok mesélni. De arról igen, hogy milyen extrém helyen nyomtam le az exemmel egy kis pettinget. Azért mégiscsak jobb nővel lenni, mint Marok Marcsival.😅
Szóval sehol. Extrém helyen nem vertem ki, és nem is fogom. Én inkább nőt keresek a szexuális vágyaim kielégítésére.
ma 20:56
Ú ott maszti nem volt (diákmunka) de egy hosszú sorba osztottak be egy akkor szemrevaló lánnyal és beszélgetés közben kérdezte hogy láttam e már élőben női mellet.
Igennel feleltem erre felhúzta a polóját hogy mit szólok azokhoz... köpni nyelni nem tudtam. Viszont alig vártam hogy hazaérjek.
Munkahelyen a mosdóban.
Egy elhagyatott úton a kocsiban.
N
Középiskola leghátsó padsor
Igazából nem vertem ki, hanem nagyon be voltam gerjedve, benyúltam a gatyámba és elsültem
Meg később egyszer egyetem, korona alatti távoktatás (teams). Volt egy nagyon fullos fiatal oktató, az általa tartott gyakorlatok alatt többször vertem bekapcsolt kamera mellett is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!