Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok, mi volt a legextrémebb hely ahol masztiztatok? Hány évesen és hogyan törtènt?
Figyelt kérdés
Nekem óraközben történ 14évesen#maszturbálás #Extrémmaszti
2022. ápr. 10. 19:43
2/12 anonim válasza:
Nappaliban tévézés közben, kint a kertben, kocsiban balcsiról hazafelé jövet, baráti társasággal tóparton (első három tinédzserkor előtt többször is, utolsó pár éve).
L21
4/12 anonim válasza:
#2-es vagyok, ha más tollaval is ér "ékeskedni": bátyám erdő szélén is csinálta.
6/12 anonim válasza:
A suli mondható talán legextrémebbnek, először általánosban 14 évesen
7/12 anonim válasza:
Csajom harisnyás lábára út szélén
25/F
8/12 anonim válasza:
Balaton, kocsi, kert, erdő. A saját ágyamban az alvó párom seggére élveztem
9/12 Gábor19... válasza:
Gyárban, a klotyon unalomból.
Balatonon, távol a fűrdőzőktől, az egyik anyukára aki lovagló pózban ringatózott egy matracon. Kukoricásban, mert prosztata gyulladás miatt mintát kellett vinni a dokinak, anyumék meg otthon voltak🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!