Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfurcsább, legextrémebb, legmegdöbbentőbb fétis, amivel valaha találkoztatok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 09:34
1/18 anonim válasza:
Van egy bolond aki a szőrös p*nákra gerjed.
2/18 anonim válasza:
1-es! Miért lenne bolond? Mondjuk nekem nem fétisem, és a csupaszt is szeretem, de a szőrös is bejön.
3/18 anonim válasza:
Akkor nagyon sok férfi bolond.
Az ég világon semmi baj nincs a szőrös puncival.
4/18 anonim válasza:
Kérdezzétek meg a nőket is nekik mi a véleményük a szőrről
5/18 anonim válasza:
Nekem nem kell megkérdezni, én tudom hogy sokaknak zavaró bizonyos szempontból, de sokaknak meg nem. Az ő döntése nyilván, hogy mit kezd magával ott lent. De az továbbra sem beteg, ha valakinek szőrösen is tetszik.
6/18 anonim válasza:
5# Számomra extrém érzés volt a muff iránti rajongás
7/18 anonim válasza:
Barátom erősen vallásos neveltetésben részesült és ez valahogy kijött a szexualitásában. Szereti ha nyakláncot viselek a mellem közé lógó nagy kereszttel.
8/18 anonim válasza:
7# te is vallásos vagy? Hogy kezeled ezt a vágyát?
9/18 anonim válasza:
Fenék,fenéklyuk fétis,lány részéről.F
10/18 anonim válasza:
Volt egy olyan barátnőm akit féltékennyé kellett tennem az nagyon beinditotta. Pl bementünk külön egy boltba és flörtölnöm kellett az eladó hölggyel. Amikről hazaertünk tiszta lucsok volt azonnal rám ugrott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!