Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj van azoknak a nőknek, akiknek fiatalabb srác kell?
Miért kell egy csinos nőnek aki azért sok férfinek tetszik, egy évekkel fiatalabb szinte még gyerek agyú srác?
Mi baja van?
Féltékenységnek nem hívnám, inkább csak értetlenül állok a helyzet előtt.
Nem tudom elképzelni, hogy normális felnőtt nőnek miért kell egy gyerek, akar csak szexre is.
És azt hogy tudod elképzelni, hogy egy normális felnőtt férfinek miért kell egy 18 éves gyereklány, akar csak szexre?
Erre ugye nincs válasz?
14. Nem tudom, nem vagyok ebben a helyzetben, hiába írogatod nekem, amikor nincs köze a kérdésemhez. Nem vagyok ilyenbe érintett.
Állítólag a férfiak a farok vezéreltek, szerintetek..
#16, Pomt hogy mellé lőttél. Egy munkás ruhás szerelőben ponthogy semmi férfias és vonzó nincsen. Erről inkább a vénemberes, proli,boomer és paraszt jelzők jutnak egy nő eszébe.
Az elegáns, angol úriember menedzserek viszont bármelyik nőnek jöhetnek😉
Mert a fiatal pasik érettek, életvidámak, intelligensek,érzékenyek,romantikusak,motiváltak.
30 felett meg elbutulnak, elsatnyulnak,nagyképűek lesznek a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!