Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj van azoknak a nőknek, akiknek fiatalabb srác kell?
Figyelt kérdés
Miért kell egy csinos nőnek aki azért sok férfinek tetszik, egy évekkel fiatalabb szinte még gyerek agyú srác?
Mi baja van?
2024. ápr. 18. 15:00
1/24 anonim 

válasza:

Semmi baja nincs. Ez nem így működik, hogy mindenki azonos korúval szexel. Mindenki másra vágyik, más az ízlése. Ha csak kalandozik, az is az ő dolga.
De neked már inkább van bajod, ha ez ennyire nagy gondot okoz számodra...Mi baja van az ilyennek? Miért nem érti, hogy semmi köze ahhoz, ki-mit csinál?
3/24 anonim 

válasza:

Nincs semmi baja. Senki nem köteles magyarázkodni a vágyai miatt. Az kell neki, és kész. Neked van vele bajod láthatólag. Talán nem vagy sikeres a nőknél, mert a fiatalabb konkurrenciát nem bírod?
4/24 anonim 

válasza:

Semmi baja nincs. Ugyanaz miatt vonzódik hozzá, mint bárki máshoz, aki nem fiatalabb nála.
5/24 anonim 

válasza:

Mi az, hogy "évekkel fiatalabb"? Csak mert ezen az oldalon már 3 év korkülönbségre is hajlamosak mindenfélét beszólni egyesek, ha a nő az idősebb. (40 éves csávóként 15 éves kiscsajokra hajtani bezzeg nem téma.)
6/24 anonim 

válasza:

Az a baj hogy a férfiak szexualis teljesítménye hanyatlik a kor előrehaladtával. 40 év fölött drasztikusan. Azt meg inkább hagyjuk is hogy mennyire gusztusos egy ilyen férfi. És bármilyen hihetetlen vannak meg nők akik szeretnek szexelni.
7/24 A kérdező kommentje:
Egy 26 éves nőről meg egy 18 éves gyerekről szól a kérdésem.
Szerintem még a 30 körülieknek bőven lehet kemény, úgyhogy nem hiszem, hogy tényleg ez az ok.
2024. ápr. 18. 15:21
8/24 anonim 

válasza:

Nem tudom, anya is a huszon éves fiúkat szereti.
9/24 anonim 

válasza:

Mi a baja azoknak a pasiknak akiknek évvekel diatalabb csaj kell?
Fordítva mi a helyzet? A 18 éves csajok nem gyerekagyúak?
10/24 anonim 

válasza:

Hát gyakoris színvonal, én már 45 évesen öreg papa vagyok, sebaj, hogy a partneremmel bírom a szexet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!