Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40-es, de jó karban lévő férfiak mennyire jönnek be a fiatalabb (20-as, 30-as) nőknek? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 15:34
2/9 anonim válasza:
Úgy vettem észre eléggé. Érdekes mikor unokahugommal vagyok jobban megnéznek a csajok.
3/9 A kérdező kommentje:
#2 Én is tapasztalom az érdeklődő pillantásokat, azért kérdeztem. Persze, kölcsönös szimpátián alapuló dolgokra gondoltam, nem a sugardaddy kategóriára.
2021. máj. 30. 15:47
4/9 anonim válasza:
Ugy 40-45 eves korig nem szamit a kor, csak maga a kinezet. Utana mar azert eleg nehez egy ferfinak is jo karban tartani magat.
7/9 anonim válasza:
Elég kevés Magyarországon a jó karban lévő 40-es de aki esetleg ilyen is az egy huszonéves csajtól csak szexet akar.
9/9 anonim válasza:
Ha tényleg olyan, akkor nagyon...
Tapasztalat a sofőrbácsikkal: nagyon nehéz a tömegközlekedésen ülve nem rólatok fantáziálni :D Egy mp alatt megszűnik a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!