Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger klubbokba minimum mekkora farok mérettel érdemes menni? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Gondolom itt még nagyobb kell, mint alapból.ápr. 18. 10:44
31/38 A kérdező kommentje:
Megismétlem a 26-os kommentemet. Szerinted 10 centis farokkal mit tudsz csinálni? Hány nő fog szexelni veled?
ápr. 21. 13:36
32/38 anonim válasza:
#29 bocs, de privát klubba 100% hogy nem fogsz tudni bejutni. Ott ugyanis szűrnek - nem farokméret, hanem szellemi képességek alapján.
33/38 anonim válasza:
Hát, nem tudom, én swingerben az amúgy se nem túl nagy, se nem túl kicsi farkam miatt paráznék, hanem, hogy elkapok valamit. Nem az, jó kis bacchanália, meg minden, de aztán nem szívesen járnék utána kezelésekre.:D
34/38 A kérdező kommentje:
Akkor neked az csak álom.
ápr. 21. 15:12
35/38 A kérdező kommentje:
Én se mennék a nemi betegségek miatt.
ápr. 21. 15:14
36/38 anonim válasza:
Nézegettem fórumon. Nekem úgy jött le, hogy nőben is, férfiban is, akiknél szerényebbek az adottságok, kicsi mell, kicsi farok, nyilván nem annyira vonják magukra a figyelmet, de végül MINDENKI tudja élvezni az estét.
37/38 anonim válasza:
#35 ha eszed ágában sincs klubba menni akkor miért tetted fel a kérdésedet?
38/38 A kérdező kommentje:
Mert valami érdekelt. Megkérdeztem.
ápr. 22. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!