Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs több orgazmusa a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
A mellei nagyon érzékenyek, ha hozzájuk érek már alul nedves lesz és ha benyúlok a bugyijába miközben a melleivel játszok nagyon gyorsan elélvez és utána van hogy nincs már orgazmusa szex közben.2024. ápr. 15. 13:13
2/7 anonim 

válasza:

Neked miért nincs 25 orgazmusod egymás után kérdező?
A nők többségének ugyanúgy egy orgazmusa van és utána pihennie kell kicsit az újabb "kanyar" után - egyénfüggő kinek mennyi van, a barátnődnek ennyi és pont. Léteznek sorozatélvező nők - na ott fel kell kötni a gatyát mert nem elég 10 perc maszatolás.
3/7 anonim 

válasza:

Nem tudom, feleségemnek több is szokott lenni. Tegnap is volt 3.
4/7 anonim 

válasza:

Egy csomó nőnek nincs orgazmusa közösülés közben. Mivel a csiklóját izgattad, ezért elélvezett, de ettől a szextől nem biztos, hogy fog. Azt nem értem, hogy miért kell ezt még mindig magyarázni a pasiknak? Nem mindegy, hogy élvezett el? Élvezi a szexet vagy sem? Ujjazd újra vagy nyald ki és lesz több is. De lehet, hogy nem olyan. Az emberek nem egyformák és nem is kell, hogy legyen egy kötelező működésük...
5/7 anonim 

válasza:

Mert ez okozza az igazi gyönyört, ezzel kielégül teljesen.
7/7 anonim 

válasza:

3. Igazad van, nekem is volt annyi a feleségeddel.🤣😅😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!