Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs orgazmusa a barátnőmnek?
Nagyon szeretem, és elég régóta vagyunk együtt, de kezd kicsit idegesíteni és fájni, hogy nincs orgazmusa. Hiába szeretkezünk, ujjazom, vagy orálisan kényesztetem, nincs orgazmusa.
Azt mondja, saját magának is nagyon ritkán tud úgy örömet okozni...
Mit tudok tenni?
Válaszokat köszi!
25/F
Szerintem ne görcsölj ezen. Soha nem volt orgazmusom, de a szexet imádom és élvezem. Viszont bármelyik pasival vége köztünk, ha ebből ügyet csinál. Én nem fogok színészkedni senki kedvéért. Ha annyira semmi önbizalma, hogy képtelen észrevenni más jelekből, hogy mennyire élveztem vele, akkor számomra az ilyen férfi nem is vonzó, mert azokhoz vonzódom, akiknek nem kell állandó külső megerősítés az önbizalomhoz.
Ha egy nőnek nem jó a szex, annak jelei vannak: nem nedvesedik, fekszik mint egy darab fa, kifogásokat keres.
Ha élvezi, akkor meg ne csesztesd.
42 N
Köszönöm a válaszokat.
Élvezi, mert nedves... És hangja is van, csak orgazmusa nincs.
Nem csesztetem. Lassan így vagyunk 3 éve. Nem bántom. Csak kivancsi voltam, hogy másnam volt-e esetleg ilyen tapasztalata, élménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!