Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nincs hüvelyi orgazmusa, ez engem minősít?
Tudom, hogy nem minden nőnek van hüvelyi orgazmusa, a barátnőm is elmondta az elején hogy ő nem képes erre, de azért nekem ez kicsit mégis zavaró. Próbálok mindig valami újdonságot csinálni de eddig még nem jött össze, színlelni meg nem fogja. Ha a csiklóját izgatjuk akkor is inkább szólni szokott hogy miért nem megy, és akkor átbeszéljük ami miatt nem jön össze neki, tehát nem játsza meg az orgazmust.
Persze volt olyan is hogy egy alkalom alatt kétszer is elélvezett, tehát nem hinném hogy baj lenne, de azért kicsit szégyenlem hogy hüvelyi orgazmust nem tudok neki szerezni.
Másnál is így van ez, illetve nálatok csajok ez nem jelent problémát? Nem lesz ettől kevesebb a párotok a szemetekben?
Tedd fel magadnak a kérdést, egy őszinte válasz hogy érintene téged?
Ha elmondaná, hogy egy vastagabb farokkal kőkeményen kitartóan el tudná érni a hüvelyi orgazmust a helyén kezelnéd vagy megsértődnél. A legtöbb férfi akinek a nője a szeme láttára egy másik férfival éli át a hüvelyi orgazmust úgy, hogy vele nem sikerült addig... összeomlik
4# A kitartással nincs bajom, egy óráig is bírom ha kell. A vastagság átlagos, azzal nem tudok mit kezdeni, viszont múltkor a két ujjat is kényelmetlennek érezte a párom, szóval nem hinném hogy ez baj lenne.
5# És emiatt hagytad ott az előzőeket, vagy beleszámított ez is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!