Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen pasi az, aki imádja és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasi az, aki imádja és elvárja hogy őt kényeztessék, de ő nem nyal? Miért nem? Lehet ebből egy jó szex kapcsolat? Van ennek így értelme?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 14. 23:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hiába 45 éves, és ez ígymég szánalmasabb! Ne haragudj kérdező, nem hogy "srác hanem egy önző kiskamasz, neked meg legyen már egy kis önbecsülésed és dobd ki!
2024. ápr. 15. 00:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Jézusom, nem ő a gáz, ha nem te, hogy ez egyáltalán kérdés...
2024. ápr. 15. 06:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen az önző
2024. ápr. 15. 06:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Engedd el.

Nálunk fordított a helyzet, nagyon szeretek nyalni ,a párom nem szeret szopni,nem túl kellemes..50F

2024. ápr. 15. 08:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Hagyd, önző és nem érdekli a te örömöd, csak a sajátja. Időpocsékolás.
2024. ápr. 15. 11:09
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Minden szexben benne van a megtermékenyítés lehetősége. A méh egy dimenziókapu, mert az új élet megszületését teszi lehetővé. A férfi ezért tisztelettel kell, hogy közeledjen a nőhöz és vegye megtiszteltetésnek, ha egy nő magába engedi (mivel új élet létrehozásához kevesebb férfi is elég. Egy férfi a föld összes nőjét képes megtermékenyíteni). Ezért a férfinak minden kényeztetést meg kell adni a nő számára, amit az csak szeretne. Ezért az orális szex is leginkább a nőért van. A férfi szolgál - a nő elfogad és ebből új élet keletkezik.

Ha egy férfi erre nem képes, az nem érdemli meg, hogy továbbörökíthesse a génjeit. Szembe megy a természettel, ártalmas vele lenni hosszú távon (semmibe fogja venni a nő igényeit minden téren, magára hagyja, nem segíti, bántalmazó, homoszex. lesz).

júl. 17. 17:27
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Kicsit nekem is hasonló a férjem, nekem kellett megtanítani, hogy működnek a dolgok, kevés partnere volt előttem, szerintem előtte azt sem tudta hogy néz ki egy női nemiszerv, csak egy lyuknak gondolta, ahova be lehet dugni. Ő is 40pluszos. Mai napig nem a legjobb a szex, mert sokszor miután végez "faképnél hagy". Jah... talán alakul még a dolog.
júl. 22. 15:49
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
Én sem szeretek nyalni, finnyás vagyok. Persze volna egy két nő akire talán nem.. Szóval kompenzálom mondjuk egymás utáni ujjazásal, ami mindig kielégülést okoz.
júl. 23. 11:59
 19/21 A kérdező kommentje:
Ezt finnyásnak hívják?
júl. 23. 12:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Miért minek?
júl. 24. 06:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!