Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegennel szex, van hogy a csaj mondja, hogy nem kell a gumi?
Figyelt kérdés
pasik, hány csaj mondta? csajok hány pasinak mondtat, és miért?2024. ápr. 14. 12:39
21/23 anonim 

válasza:

Kérdés mikori a teszt. Aztán utána volt e valakivel. Mert mondani én is tudok bármit. Ez mellett nekünk a nem kívánt terhesség ellen is ezzel lehet védekezni. Nincs tabi. 18
22/23 anonim 

válasza:

Nem bonyolítottam a dolgot.
Az már nekem elég volt hogy leírták hogy mi lenne a beszálló "feladata" és hogy akár másnap tudnánk akciózni. :-(
Ha velem így voltak akkor elég sok embernek írhatták ezt.
23/23 anonim 

válasza:

Egyszer egy cigány nővel szexeltem a vasútállomás melletti erdőben ! Tök idegen volt, én meg részeg voltam és elég hamar összehangolodtunk! Kb reggel 6ig kúrtam a bokorban megállás nélkül! Utána sosem talalkoztunk! Egészségügyi problémáim nem lettek belőle!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!