Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegennel szex, van hogy a csaj mondja, hogy nem kell a gumi?
Figyelt kérdés
pasik, hány csaj mondta? csajok hány pasinak mondtat, és miért?2024. ápr. 14. 12:39
1/23 A kérdező kommentje:
volt valami nem kívánt következménye?
2024. ápr. 14. 12:42
2/23 anonim 

válasza:

Csak egyszer volt így. Nem volt semmilyen következménye.
3/23 anonim 

válasza:

Azért én gumi nélkül nem mernék szexelni egy lánnyal sem. A nővérem volt, hogy tinderen megismert egy pasit és mikor először szexeltek gumi nélkül hüvelygombás lett, amit hetekig kellett kezelni, szóval az ilyen nem játék.
4/23 anonim 

válasza:

Ha elég jó a pasi, akkor nem kell gumi.
5/23 A kérdező kommentje:
#4 rájuk miért vonatkoznak más szabályok?
2024. ápr. 14. 13:13
6/23 anonim 

válasza:

Azért, mert a 4-es válaszoló nem heteroszexuális.
7/23 anonim 

válasza:

Egyszer voltam így egy tinder randival.
Utólag belegondolva felelőtlenség volt nagyon de nem volt gáz belőle.
Én sem tudhatom neki milyen nemi baja van és ő sem hogy nekem esetleg van-e?
8/23 anonim 

válasza:

Aha, nem kell gumi? Utána meg leesik a p*csöm...
9/23 anonim 

válasza:

Volt már ilyen, hogy elmaradt alkohol miatt, de idegennel azért erre figyelni kell, hogy használj gumit. Sok bajtól megment.
10/23 anonim 

válasza:

Volt ilyen.. utàna ment is az izgulàs hogy vajon nem ver-e àt nem esik teherbe stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!