Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Innen érdemes venni viagrát?
Figyelt kérdés
Édeshármasban leszek életemben 2x, de most szeretnék jobb lenni mert múltkor nagyon gáz voltam.
Mikor szoptak a csajok már akkor elmentem
Szeretnék kipróbálni valami vágy fokozót
Ez eredeti szerintetek?
Ajánlotok valamit ha ez nem ismerős?
Pl boom Kamagra?
Köszi
2024. ápr. 13. 23:12
1/2 anonim válasza:
A gyorstüzelésre nem ez az orvosság, úgy hogy most is be fogsz égni, főleg potencianövelővel, még rontasz is a helyzeteden!
2/2 anonim válasza:
#1 látszik hogy se elméleti ismereted, sem gyakorlati tapasztalatod nincs. Maradtál volna csendben, és akkor nem égeted be magad.
Kérdező, én sima szexshopba mennék. Jó cuccok vannak ott is. Törvénytelenül jók!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!