Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldok ha kiderülne,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldok ha kiderülne,hogy mástól van a gyerek mit tennél vagy gondolnál?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 13. 22:34
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
A 19-es kommentelő csak kamuzik
2024. ápr. 28. 15:40
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván egy hármas vagy cuckold során nálunk is alap w gumi. Párom tabit nem szed így csak ezzel tud védekezni a terhesség ellen. Akinek ez nem tetszik (mert voltak páran) annak nyitva az ajtó el lehet menni oda ahol ez megengedett. Nem mellesleg pedig a nemi betegségek ellen is véd valamelyest az óvszer. Mert valljuk be ki tudja kiben hol járt a harmadik fél előtte.

Persze orálisan is el lehet kapni betegséget ezt tudjuk,megvan a veszélye. De ha lehet próbáljuk minél jobban csökkenteni a kockázatot.

2024. máj. 6. 09:20
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Benne volt a pakliban. Mindenkivel gumi nélkül csinálta és semmi "baj" nem lett. A feleségem szülte volna meg, tehát az én gyerekem.A donor úgy sem tudta volna meg, nem ő volt az egyetlen.
2024. máj. 18. 11:00
 24/47 A kérdező kommentje:
23-van gyerek nálatok? Mi nem akarunk de gumival is csak az elején csináljuk.
2024. máj. 19. 18:03
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
#23,ez egy nagyon jo hozzáállás.De ritka is..
2024. máj. 20. 13:00
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Egy vígjátékban volt, miután kiderült egy lányról, hogy terhes:

- Ki az apja? - kérdezte a lány örege

- Tudja a fene! Olyan sokan voltak a bulin, örülhetünk, ha nem majd ugat.

:-):-D

Többes szex, illetve cukold kedvelőknél is ott az életszerű kérdés, honnan jönnének rá, hogy nem a férj az apa? Kivéve, ha más a bőrszíne a babának. Alapvetően nem készül DNS teszt, így minimális eséllyel derülne ki, ha más az apa.

Gumival vagy nélküle? Gumival is lehet terhes a nő, főként egy kiadós többes buli estén, amikor a legkülönbözőbb módon bekerülhet a sperma a hüvelybe. Így talán ezekben a helyzetekben hatásosabb a tabletta, a spirál használata fogamzásgátlás céljából. A gumi pedig nemibetegség ellen szükséges. Ám ismételni tudom magam, kiadós szexbuli alatt az sem tuti.

Két házasságomból négy gyermekem van. Mindkettő nejemmel kedveltük többesben. A négy csemetéből három nagyon hasonlít egymásra, magasak, erős csontozatúak, a negyedik alacsony és apró termetű. Soha nem csináltunk DNS vizsgálatot, de esélyes, hogy nem én vagyok az apja. Ugyanolyan gyermekem, mint a többi, nagyon szeretem, ő is szeret! Ha majd egyszer valamiért szükséges lenne a DNS teszt, és kiderülne nem vérszerinti gyermekem, akkor is az én csemetém marad.

2024. máj. 26. 12:10
 27/47 A kérdező kommentje:
26-os én is tudok hasonló viccet,ne vedd magadra! Férj feleségének mondja van öt gyerekünk négy magas sportos jóképű meg ez a kicsi kövér. Na ez kitől lehet? Feleség, ez a kicsi kövér van tőled a többi a haverodtól! Én is ismerek olyan családot ahol nagyon mások a gyerekek,nem is titok hogy nem egy az apa.
2024. máj. 26. 14:38
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

Két fiam van egyik tuti tőlem van másik ezer százalék hogy nem tőlem van szőke kék szemű

Én fekete hajú vagyok és barna szemű sem az én csaladomba sem a nejem családjában nem volt szőke

Ennek ellenére imádjuk őt sajátomként nevelem és tudjuk kitől van de nem mondtuk el neki

Azota ha hármas sex van már csak gumival!udv minden cuckold fiúnak

2024. jún. 8. 13:19
 29/47 A kérdező kommentje:
28-nem tűnt fel senkinek a feltűnő különbség?
2024. jún. 8. 15:45
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
De feltünt de nem foglalkoztunk a rokonokkal akinek nem tetszik a szőke fiam hát ne nézze ilyen egyszerű
2024. jún. 8. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!