Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok ha kiderülne,hogy mástól van a gyerek mit tennél vagy gondolnál?

Nyilván egy hármas vagy cuckold során nálunk is alap w gumi. Párom tabit nem szed így csak ezzel tud védekezni a terhesség ellen. Akinek ez nem tetszik (mert voltak páran) annak nyitva az ajtó el lehet menni oda ahol ez megengedett. Nem mellesleg pedig a nemi betegségek ellen is véd valamelyest az óvszer. Mert valljuk be ki tudja kiben hol járt a harmadik fél előtte.
Persze orálisan is el lehet kapni betegséget ezt tudjuk,megvan a veszélye. De ha lehet próbáljuk minél jobban csökkenteni a kockázatot.

Egy vígjátékban volt, miután kiderült egy lányról, hogy terhes:
- Ki az apja? - kérdezte a lány örege
- Tudja a fene! Olyan sokan voltak a bulin, örülhetünk, ha nem majd ugat.
:-):-D
Többes szex, illetve cukold kedvelőknél is ott az életszerű kérdés, honnan jönnének rá, hogy nem a férj az apa? Kivéve, ha más a bőrszíne a babának. Alapvetően nem készül DNS teszt, így minimális eséllyel derülne ki, ha más az apa.
Gumival vagy nélküle? Gumival is lehet terhes a nő, főként egy kiadós többes buli estén, amikor a legkülönbözőbb módon bekerülhet a sperma a hüvelybe. Így talán ezekben a helyzetekben hatásosabb a tabletta, a spirál használata fogamzásgátlás céljából. A gumi pedig nemibetegség ellen szükséges. Ám ismételni tudom magam, kiadós szexbuli alatt az sem tuti.
Két házasságomból négy gyermekem van. Mindkettő nejemmel kedveltük többesben. A négy csemetéből három nagyon hasonlít egymásra, magasak, erős csontozatúak, a negyedik alacsony és apró termetű. Soha nem csináltunk DNS vizsgálatot, de esélyes, hogy nem én vagyok az apja. Ugyanolyan gyermekem, mint a többi, nagyon szeretem, ő is szeret! Ha majd egyszer valamiért szükséges lenne a DNS teszt, és kiderülne nem vérszerinti gyermekem, akkor is az én csemetém marad.

Két fiam van egyik tuti tőlem van másik ezer százalék hogy nem tőlem van szőke kék szemű
Én fekete hajú vagyok és barna szemű sem az én csaladomba sem a nejem családjában nem volt szőke
Ennek ellenére imádjuk őt sajátomként nevelem és tudjuk kitől van de nem mondtuk el neki
Azota ha hármas sex van már csak gumival!udv minden cuckold fiúnak

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!