Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleséged szilikon ciciket akarna mondjuk 3 gyerek után 40+ évesen, akkor mit szólnál hozzá?
És ki fizeti ki azt a 1,5-2 millát 2 gyerek mellett?
Ki van zárva!
Mind anyagilag, mind elvi szempontok alapján!
38/F
Én nőként elgondolkoztam,nem a szilikonon, de egy felvarráson szülés után. Szerintem ebben semmi rossz nincsen. Nem csináltattam meg végül, mert a férjem azt mondta felesleges, de ha akarom nagyon, akkor támogatja.
Itt a főbb szempont nem az, hogy mit szólnál hozzá, hanem hogy ő hogy érzi magát. Ha már mondjuk nem igazán akarna levetkőzni előtted, vagy szégyellné magát, és emiatt nem akarna szexet sem, akkor melyik a jobb? Inkább akkor csináltassa meg és mindenkinek jó.
5:
500?? Elment az eszed? Nem a piacon kell venni...
Az enyém majdnem 2 millió volt
ELmondanám neki, hogy így is gyonyorunek tartom ot. De ha nagyon határozottan akarná, akkor ennyi évesen és gyerekek után szerintem rábolintanék, de csak is ép eszu keretek kozott, semmi dinnye méretek, csak esztetikus szepitészeti megoldás gyanánt.
De probálnék maradni mégis a természetes mellett. Vagy akkor inkább valami felvarrás mellett. AZ szépen felhuzza, szép lesz a formája, de mégse lesz a testében idegen vegyi anyag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!