Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Középkorú férfiaktól kérdezem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú férfiaktól kérdezem, akiknek a munka, és a focimeccs a legfontosabb az életében: Mivel lehet titeket szexuálisan lázba hozni, hogy az legyen az első, amire gondoltok?

Figyelt kérdés
52 éves a barátom, 5 hónapja vagyunk együtt. Én 34 vagyok, szeretnék többet szexelni vele. Szeretjük egymást, minden szuper, a szexen kívül. Minőségi, de ritka.
ápr. 12. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
34 evesen miert egy ilyen ven fa*sszal vagy egyutt? Valassz inkaabb egy kemenyfarku 18-28 evest
ápr. 12. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Én meg pont azért szeretem a fiatalabb nőket, mert szeretek gyakran szexelni.
ápr. 12. 19:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az egy fontos jel, hogy 5 hónap után már gond a szex. Érdemes beszélni róla. Neki mennyiben változott az elmúlt időszakban az igénye? Mindig kisètkű volt? Vagy mostanában igényli ritkábban?

A szeretőm 60 lesz az ősszel, ő mostanában kezdett kevesebbet foglalkozni a szexszel, egy éve még kb bármikor kapható volt rá.

És mi az ami beindítja? Ezt is tőle kell megtudnod. Kitapasztalni. Fiatal vagy, kísérletezz. Csinos ruha, szexi vagy éppen sejtelmes, vagy egy sima férfi ing, alatta semmi.

Próbálj újdonságokat az ágyban, kis kikötözès, sok cirógatás, popó játék (neki!), bármi ami új vagy régen volt terítéken.

Kérdezz, beszéljetek.

ápr. 12. 20:07
 14/14 anonim ***** válasza:
45 VAGYOK, de egy isteni harmincas.., Hát, lehet, hogy a Barca visszavágó alatt is ha szeretné szexelnék inkább..
ápr. 15. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!