Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfiaktól kérdezem, akiknek a munka, és a focimeccs a legfontosabb az életében: Mivel lehet titeket szexuálisan lázba hozni, hogy az legyen az első, amire gondoltok?
Az öreg székely kimegy etetni a tyúkokat, aztán ahogy szórja a kukoricát, látja, hogy a kakas nyilvánvaló célzattal fut egy tyúk után.
Gondol egyet az öreg, odadob egy marék kukoricát a kakas elé, az megáll, töpreng egy kicsit, majd elkezd csipegetni.
Ekkor az öreg leveszi a kalapját, felnéz az égre, és megszólal:
- Édes Istenem! Add, hogy sohase legyek ennyire éhes!
Itt a korkülönbség is egy probléma szerintem. Egy 52 éves férfinak már teljesen mások az igényei mint neked sajnos. 34 évesen neked a libidód az egekben van még, egy 50 éves férfinak már nem biztos.
Próbálj valami szexi ruhát felvenni. Csini tanga combfix ilyenek.
A feleségem ezekkel nagyon be tud indítani, (mondjuk ö egy pizsamában is képes rá) pedig 15 éve együtt vagyunk és 5 éve házasok. Ha 4 hónap után ilyen a kapcsolat, milyen lesz később.
35/F
Nem tudom, én azt az embert is utálom aki a focit szereti..
Melóból áll az életem, de igazából abból BÁRMIVEL ki lehet mozdítani simán ha izgalmas. :)
Az én párom laasan 55 éves (én 25).
Szerintem nem lehet őket befolyásolni. Az enyém konkrétan kijelentette, hogy a szex nem szerepel nála a legfontosabb dolgok között (10 éve még ott volt,de akkor minden nőt is meg akart dugni). Szerintem megszokjuk vagy megszökünk. De a szexi cuccokkal bepróbálkozhatsz,az én bikám pl.szereti a csipkét.
Fogadd el, hogy az emberek libidója nem egyforma - a pasidé nem lesz jobb, neki csak ennyi, a tiéd meg annyi. Vagy megszoksz, vagy belátod, hogy az ágyban nem passzoltok össze.
Ha a szex nem kiegyensúlyozott (mennyiségre ÉS minőségre) akkor kár erőltetni a kapcsolatotokat, mert nem "majdnem minden" passzol, hanem az egyik legfontosabb nem! Ha már most feszülsz ez miatt akkor egyre rosszabb lesz számodra.
Szóval: nem fogod tudni növelni a libidóját, neki ennyi és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!