Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem spricceltem (squirt) még soha? 20L
Figyelt kérdés
Van ennek valami techinkája? Se masztinál se szexnél nem sikerült2024. ápr. 11. 12:16
1/13 anonim válasza:
Ez genetika. Na meg persze a g pont ingerlése hozza elő leginkább.
2/13 anonim válasza:
Minek akarsz. Mindent lehet utána áthúzni stb. Olvass utána egyébként.
3/13 anonim válasza:
Én férfiként azt a választ tudom adni, hogy egyrészt nem mindenki képes rá. Másrészt, akikkel én voltam és tudtak, náluk ezt nagyon kemény bаszással lehetett elérni. Ennyi a tapasztalatom.
Engem nem érdekel, hogy most ez pisi, nem pisi, nekem izgató, bármi is spriccel ki.
4/13 anonim válasza:
Először kikell teríteni festő nájlont, mert a k.rva isten is hugyos lesz. De utána indulgat az ingerlés.
6/13 anonim válasza:
Egyszer értem el életemben, akkor is ujjazással, de negyon agresszív ujjazás kellett hozzá..
Férfi vagyok.
7/13 anonim válasza:
Egyéni adottság, pont úgy mint a zenei hallás, ritmusérzék - vagy van, vagy nincs.
8/13 anonim válasza:
Nem mindenki képes rá.
Tapasztalatból mondom, ráadásul ami az egyik nőnél garantált spricc, az a másiknál semmi, tehát egyénileg is változik.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is akkor tudtam kihozni, ha nagyon erősen ingereltem a hüvely elülső részén található g pontot ( ujjazás), vagy nagyon keményen, és gyorsan és sokáig dugtam a nőt....
10/13 anonim válasza:
Még en se tudtam soha, volt hogy ujjazásnál éreztem hogy lehet de akkor meg megíjedtem és ettől kizökkentem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!