Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem spricceltem (squirt)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem spricceltem (squirt) még soha? 20L

Figyelt kérdés
Van ennek valami techinkája? Se masztinál se szexnél nem sikerült
2024. ápr. 11. 12:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Ez genetika. Na meg persze a g pont ingerlése hozza elő leginkább.
2024. ápr. 11. 12:18
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Minek akarsz. Mindent lehet utána áthúzni stb. Olvass utána egyébként.
2024. ápr. 11. 12:18
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Én férfiként azt a választ tudom adni, hogy egyrészt nem mindenki képes rá. Másrészt, akikkel én voltam és tudtak, náluk ezt nagyon kemény bаszással lehetett elérni. Ennyi a tapasztalatom.

Engem nem érdekel, hogy most ez pisi, nem pisi, nekem izgató, bármi is spriccel ki.

2024. ápr. 11. 12:19
 4/13 anonim ***** válasza:
42%
Először kikell teríteni festő nájlont, mert a k.rva isten is hugyos lesz. De utána indulgat az ingerlés.
2024. ápr. 11. 12:27
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Mert nem minden nő képes rá.
2024. ápr. 11. 12:45
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Egyszer értem el életemben, akkor is ujjazással, de negyon agresszív ujjazás kellett hozzá..

Férfi vagyok.

2024. ápr. 11. 12:49
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Egyéni adottság, pont úgy mint a zenei hallás, ritmusérzék - vagy van, vagy nincs.
2024. ápr. 11. 13:23
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem mindenki képes rá.

Tapasztalatból mondom, ráadásul ami az egyik nőnél garantált spricc, az a másiknál semmi, tehát egyénileg is változik.

Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is akkor tudtam kihozni, ha nagyon erősen ingereltem a hüvely elülső részén található g pontot ( ujjazás), vagy nagyon keményen, és gyorsan és sokáig dugtam a nőt....

2024. ápr. 11. 13:27
 9/13 anonim válasza:
41%
Megoldjuk.
2024. ápr. 11. 14:49
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Még en se tudtam soha, volt hogy ujjazásnál éreztem hogy lehet de akkor meg megíjedtem és ettől kizökkentem:D
2024. ápr. 11. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!