Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ha nagyobbat és többet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha nagyobbat és többet spricceltek az számotokra nagyobb élvezet?

Figyelt kérdés
febr. 26. 18:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Igen
febr. 26. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
természetesen
febr. 26. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Mèg szèp, hogy nagyobb élvezet.

Imádom, amikor sokat és nagyot élvezek.

😋🍆💦

febr. 26. 18:19
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem feltétlen. Az orgazmus, kint érzet a spricceléstől, vagy a spermától függetlenül is lehet nagyon jó. Pl korábbi ejakuláció itán is lehet tök jó az orgazmus. De pl sperma már nincs annyi mint korábban. Szóval nem egyenesen arányos. Nem párhuzamosan kisebbedik a mértéke. Az elélvezés pl nyolcadjára is jó, csak addigra már nehezebben megy el az ember.
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, de inkább fordított irányú az összefüggés. Tehát nem az a jó érzés benne, hogy több jön. Viszont ha fel vagy nagyon izgulva meg élvezted az egész együttlétet, akkor a végén a szokásosnál is nagyobbat spriccel meg automatikusan több jön. ;)
 6/11 Lazy Lover ***** válasza:
52%
Igen az
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Számomra igen az.
febr. 26. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindentől függ, ha nagyon tele vagyok és napok óta nem élveztem, akkor amúgy is sok jön (de főleg nagyon sűrű). Viszont mikor baromi jó a szex, és nagyon nagyon felizgultam, és jó volt, akkor rengeteget élvezek a végén akkor is, ha aznap mondjuk már kétszer élveztem. Szóval azért valamilyen szinten ez is mutatja, mennyire volt jó a szex. De nem lehet ezt így kijelenteni, hogyha kevés jön, akkor szar volt. Mert volt nekem már olyan is, hogy 2 csepp sperma jött, de beleremegtem, olyan jól esett.
febr. 26. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem függ össze a kettő.

Nekem volt már, hogy az első az nagyon gyenge volt de sok jött mert régen volt akció a másodikban meg belé remegett a lábam is annyira jó volt. Ez nálam random.

febr. 27. 07:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés nálam. Kis spricceléssel is volt már nagy élvezet és fordítva.
febr. 27. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!