Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig bírnám szűzként a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírnám szűzként a szexet? F19

Figyelt kérdés

Nem mintha lenne kivel elveszteni, de azért kíváncsi vagyok!

Égő hamar elmenni?

2024. ápr. 10. 21:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
18%
Alkohol, esetleg vannak gyógyszerek, amik késleltethetik, de józanul elég hamar el fogsz menni valószínűleg, bár bizonyos szinten egyénfüggő is. Ha többször kivered az aktus előtt, az is segíthet.
2024. ápr. 10. 21:13
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem égő, én csak talán lassan két sört ittam előtte, és olyan jó volt és izgatott is voltam, hogy talán két perc után elmentem, gumi nélkül nagyon jó érzés volt a csajban lenni.
2024. ápr. 10. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

En amikor elvettem egy palinak a szuzesseget, 5 percig birta, de nem zavart. Lehet mast is csinalni.

20l

2024. ápr. 10. 21:43
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
Inkább szűznek lenni égő.
2024. ápr. 10. 21:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Jobb esetben nem mész el, mielőtt betennéd :)
2024. ápr. 10. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne másnak akarj megfelelni! Bele fogsz rázódni, csak ne kapkodj, és ne masztizz ha már van csajod!
2024. ápr. 10. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Beteszed, löksz 2-őt és véged!

De majd belejössz! Vagy nem... :)

2024. ápr. 10. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Max 5 perc, de hallottam már olyat is, aki betette-kivette és off🤣
2024. ápr. 10. 22:40
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem égő. Az csak nevetséges tudatlanságból származó legenda, hogy a férfinak sokáig kéne dugnia. Ez sima városi legenda szintű ostobaság, a diszkoban meg a pórnon nevelkedett debilek találmánya. A szex elsőleges célja a szaporodás, nincs semmiféle értelmes valoságos oka annak, hogy ez ne a lehető legrövidebb idő alatt, történjen meg, legfeljebbb pár percen belül. HANGSULYOZOTTAN, NEM a női orgazmus a célja a szexnek, hanem a megtermékenyítés. És az evolució ennek megfelelően alakította ki az embert.

A női orgazmusnak az emberi szapororodásban SEMMILYEN szerepe sincs.

2024. ápr. 10. 23:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy melyik csaj maradt volna velem, hogyha megmondtam volna nekik, hogy köztünk csak a szaporodás miatt lesz szex, de az is max. 2 percig.
2024. ápr. 11. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!