Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire gáz,hogy 35 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gáz,hogy 35 éves szűzként elmentem fizetős nőhöz,de nem állt fel a répa?

Figyelt kérdés
febr. 24. 21:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

Ket valasz ugrott be:

1, Ami nem megy, azt nem kell eroltetni

2, Tulizgultad, majd a kovetkezonel jobb lesz 🤣

febr. 24. 21:41
 2/19 A kérdező kommentje:
talán mindkettőbe van igazság
febr. 24. 21:44
 3/19 anonim ***** válasza:
74%
Akkor a semmiért fizettél?
febr. 24. 21:49
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos izgultál.
febr. 24. 21:50
 5/19 A kérdező kommentje:
gyakorlatilag,igen,a semmiért,próbálkozott,nem bántom,de aztán mindketten láttuk hogy nincs értelme,mondta hogy máshol csúnyán lehúztak volna,aztán eljöttem
febr. 24. 21:51
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Küldött róla hivatalos értesítőt a Kormányhivatalnak, hogy na itt kérem volt egy fószer aki fizetett de nem állt fel neki? Nem? Akkor csak te tudod, meg a k.rva - nem is tartozik másra. Túlizgultad a dolgot ez van. Legközelebb dobj be egy felest és úgy menj oda, hogy nem áll fel akkor csavarja ki, vagy furulyázza ki a cuccost. Ha nem stresszelsz rá annyira akkor talán működni fog a berendezés.
febr. 24. 21:54
 7/19 A kérdező kommentje:
furulyázás lett,volna....sok oka van,ez hogy kivan szabva hogy 4 perc alatt végezzek,ez nem fekszik nekem
febr. 24. 21:56
 8/19 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon raparáztál. Ez úgymond ebben az esetben majdhogynem természetes. De mindenképp dicsérendő,hogy el mertél menni arra a helyre.
febr. 24. 21:58
 9/19 A kérdező kommentje:
nem marokra fogta,lassú is volt,utána mondta,hogy fizettél,aztcsinálsz velem amit akarsz,de utána teljesen elment a kedvem,már jöttem volna el,még ő mondta,hova sietsz
febr. 24. 21:58
 10/19 A kérdező kommentje:
ja,nem igazán tudtam elengedni magam,veszteni valóm nem volt,bár,sokat reméltem ettől....egó növelést,gondoltam utána lazábban állok a nőkhöz,de ebből semmi nem valósult meg,a pénz része nem érdekel,és,mint mondtam,nem áll szándékomban bántani,vagy lejáratni,még így névtelenül se
febr. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!