Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem primitív ha egy nő obszcénül beszél szex közben?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 10. 21:01
1/21 anonim 

válasza:

"Obszcén"
És ha egy férfi beszél obszcénül az nem primitív neked?
2/21 anonim 

válasza:

Ízlések és pofonok.
Engem inkább az zavar amikor egyesek nem bírják rendesen körül írni, hogy mi nekik a mocskos beszéd / alázás amit még szeretnek és képesek besérülni azon amit ők kértek.
3/21 A kérdező kommentje:
1-es azért kérdeztem, hogy egy nő, mert heteró férfi vagyok és nőkkel szexelek nem férfiakkal.
2024. ápr. 10. 21:05
4/21 anonim 

válasza:

És te sose beszélsz "obszcénül"?
5/21 A kérdező kommentje:
4-es én nem szoktam.
2024. ápr. 10. 21:08
8/21 anonim 

válasza:

Van akit ez izgat, furcsa lenne ha szex közben Adyt szavalna.
9/21 manly 

válasza:

Én kedvelem amikor a nő is nevén nevezi a dolgokat.
10/21 anonim 

válasza:

Alpári és trágár, vagy degradáló beszéd között van különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!