Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20/F vagyok. Van barátnőm már egy ideje eggyütt vagyunk viszont nem szeretne szexuális kapcsolatot házasságig,amit persze tiszteletben tartok és rendben van.Ki vagyok éhezve, és nem volt még szexuális kapcsolatom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tanácsok/Megoldások bármi jól jönápr. 10. 09:23
11/12 A kérdező kommentje:
Többször is beszélgettünk ezekről és szeretném feleségül venni, de ha nem akar mert nincs felkészulve rá... Nincs mit tennem. A tervem hogy várok de biztos nem fogok addig várni a szexuális élettel azt se tudom hogyan kéne kezdjem. (Első kapcsolatom és ki akarom próbálni a szexet, ideje lenne:'))
ápr. 10. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!