Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyáron lefotóztam egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron lefotóztam egy lány barátom seggét, azóta arra a képre verem, és fantáziálok. Szerintetek rendben van?

Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 18:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Jobb mintha állatokkal akarnál közösülni.
2024. jan. 1. 18:41
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Nekem rendben van, semmi közöm hozzá.
2024. jan. 1. 18:51
 3/13 anonim ***** válasza:
43%
Dobd be ide is.😉🤣
2024. jan. 1. 18:52
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Miért nem mondod el neki, hogy kívánod és róla fantáziálsz?

Vagy bejön neki vagy nem.

De ha igen, akkor könnyen lehet, hogy élőben is megengedi hogy ráverd a seggére...! Az sokkal jobb érzés! 😁

2024. jan. 1. 18:53
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
#4: És ez nem is hülyeség. Jó, azért nem árt egy kicsit bizalmasabb viszony, meg nyilván nem szerencsés ezen ténnyel kezdeni, de tényleg akár még célhoz is vezethet. Én el is mondtam egy lány barátomnak a megfelelő alkalommal. A vége az lett, hogy találkoztunk, eredetileg csak szex lett volna, de végül össze is jöttünk, és két fantasztikus évig együtt is voltunk.
2024. jan. 1. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
Hol a kép?
2024. jan. 1. 19:01
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Sztem nem gond. Biztosan izgató a feneke, és a tudat h hús-vér ismerős picsa, sokszorozza az izgalmat, jobb mint egy idegen személytelen fotó a netről. Én megértelek. De tényleg elmondhatnad neki ha van megfelelő szitu és alkalom.
2024. jan. 1. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát elég szegénységi bizonyítvány hogy nem tudsz csajozni , mert akkor nem kellene hokizni.
2024. jan. 1. 19:55
 9/13 anonim ***** válasza:
ukrán munkatársnőm küldte hogy a faszija rá élvezett én meg attól nem tudok szabadulni ,mindig arra verem ki
2024. jan. 1. 20:23
 10/13 anonim ***** válasza:
44%
4. Ez a sunyiban fényképezős típus gyáva ahhoz, hogy kezdeményezzen 🤫
2024. jan. 1. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!