Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rendben van ha kisfarkúként nekem is vannak igényeim és nem kell salátás punci?
Figyelt kérdés
14cm a péniszem.jan. 31. 16:15
1/12 anonim válasza:
Helyes, a salátás punciknak legalább majd több nagy(obb) farok jut.
2/12 anonim válasza:
Megint egy komplexusos... Nem térek ki arra, hogy a 14 cm nem kicsi, ez már nem is érdekel.
Az viszont annál jobban, hogy hogy szűröd ki a nőn, hogy milyen a puncija? Vagy ezzel a kérdéssel kezded az ismerkedést, hogy neki milyen? Vagy szex előtt, ha meglátod, akkor faképnél hagyod?
Légyszi ezeket mond màr el, mert erre tényleg kíváncsi vagyok.
3/12 anonim válasza:
Aki így szelektál, az nem érdemel nőt.
4/12 anonim válasza:
Na megnézem azt, hogy ahogy te felszeded, majd pattintod a nőket a puncijuk miatt. Szerintem örülnél te, ha valaki egyáltalán hajlandó lenne lefeküdni veled. Dehogy hagynád te ott.
5/12 anonim válasza:
Az hogy valakinek preferenciái vannak önmagában még rendben van. Az hogy az ismerkedést egyből szexuális "részletekkel" akarja kezdeni... hát haver ne csodálkozz hogy még salátás p.nci sem jut csak a markod :D
6/12 anonim válasza:
Ha meghallanám, hogy egy pasi a környezetemben punci alapján szelektál, azt akkor is nagy ívben kerülném, ha pont olyan lenne a puncim, amilyen az “elvárt”. Tudod kinek kell ilyen felszínes gyerekes kisfiú. Pontosan megérdemled a kisebbségi komplexusodat.
8/12 anonim válasza:
Valaki egyszer azt az alap kiinduló gondolatot magyarázza már el nekem, hogy honnan a francból tudnátok, kinek mekkora farka vagy milyen puncija van, amikor még nem voltatok együtt???
Vagy ez már a mai világban alap dolognak számít, hogy mindenki szex előtt elmondja a másiknak vagy megmutatja fotón vagy mi??
9/12 anonim válasza:
Baromság ez a kérdés .
Bár naponta nagyon sokszor le van ez is írva.
10/12 anonim válasza:
Rendben van.. Az nincs rendben, hogy majd panaszkodsz akkor.. Mit gondolsz, egy nő, csak a puncijából áll? Remélem valamelyik még leharap a kukidból hogy még rövidebb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!