Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha már nem tudok fizetni az úrnőmnek (findom)?
Figyelt kérdés
Még volt munkám olyan havi 80-100 ezer forintot költöttem az űrnőmre általában pénz átutalás vagy ajándékok formájában, azonban féléve leépítés miatt elvesztettem a munkámat és megélhetési válságba kerültem. Minden félretett tartalékomat az űrnőmre költöttem így most nincs is mihez nyúlnom. Szüleim tartanak el jelenleg, hadd ne mondjam micsoda fennhéjázások mellett.. 35F2024. ápr. 9. 19:45
12/14 anonim 

válasza:

Az úrnőd helyèben elküldenèlek dolgozni. Közben azt kell kèpzelned hogy ott állok mögötted ostorral. Amígy nem kerestèl 300eFt-ot nem èlvezhetsz el. Ebből az első harmadot nekem adod, a másodikat apádnak, a harmadikat pedig beosztod mert csóró csicska vagy.
13/14 anonim 

válasza:

Add a szüleid pénzét is az úrnödnek és minden rendben lesz
14/14 anonim 

válasza:

Minek adsz bármit is egy pszichopata élősködőnek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!