Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha már nem tudok fizetni az úrnőmnek (findom)?

Kérdező, azt vágod, hogy a betegesen hülye hobbidat a szüleid finanszírozták?
És hogyhogy nem találsz munkát???

35 éves létedre a szüleid tartanak el, és szerinted még a szüleid "fennhéjáznak". Wazze, ezzel a pofával ha én lennék az apád, még ki is tagadnálak.
Nem tudom, milyen állásra vársz, de valamilyent, akármilyent heteken belül lehet találni. A tanári diplomámmal nem volt rangomon alul betanított munkától kezdve mindent megfogni, mert én nem engedhetem meg magamnak, hogy "megélhetési válságba" kerüljek, ugyanis magamat fizetem a számláimat, nem a szüleim. Szóval muszáj volt dolgozni, de aki akar, az talál munkát.

Megélhetési válsága annak van, aki hat elemivel a putrisoron 50.000 ft segélybõl tartja el a négy gyerekét.
Te kényszeres vagy, az más kategória. Olyan mint a szerencsejátékoeok vagy a drogosok.
Gondolom, addig megvan, hogy 35 embernek normálisan már saját családja meg gyerekei vannak, amiket õ tart el, nem hogy még a szülei nyakán él.

Ugye tudod hogy az ilyen domina findom "nők" nem vesznek téged ember számba? A dominád max megrántja a vállát és él tovább, majd "foglalkozik veled ha lesz megint pénzed, csak hogy válaszoljak a kérdésre.
Egyébként meg jobban jársz ha abbahagyod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!